Det är ändå du som väljer - väljer vem du är

Det är ändå du som väljer - så var noga med ditt val
 
Du kan välja att vara snäll, elak, fjortis eller Emo, vad du än väljer så spelar det ingen roll för dom andra så länge dina misstag inte går ut över dom i din omgivning. Vad du än väljer kommer du alltid att göra misstag, det är mänskligt och det går inte att välja bort. Man lär sig av sina misstag , eller hur? Men se till att inte göra om samma misstag 3 gånger, en gång är ingen gång och 2 är lika med 0 men tre gånger det är en gång för mycket.
 
Tänk att du kan välja precis helt själv vem du vill vara. Om du tycker att du har valt fel kan du alltid ändra dej. Men det är viktigt att du väljer rätt från början. För dom du umgås med kommer fortfarande komma ihåg vem du HAR varit. Tycker du själv att du är lite dryg, lite elak eller kanske lite för bitchig ibland? Se till att ändra på det, NU. Ju fler människor du träffar när du beter dej som en bitch - dessto fler kommer komma ihåg dej som en. Det är aldrig försent att ändra på sig. Men se till att göra det på en gång. Gå inte och säg, nej men jag kör på den här lite dyga staylen idag igen, jag ändrar mej imorn. 
 
Vissa dagar är man lite ledsen, lite arg och därmed lite bitchig. Det är okej, dina vänner kommer förstå. Men se till att inte stanna där i flera dagar - veckor - månader, då blir det svårt att komma tillbaka, och det blir svårt för dina vänenr att ändra uppfattning igen. 
 
Det jag ville komma fram till med det här inlägget var att du väljer helt själv vem du vill vara aoch det är aldrig försent att ändra den du är - om du själv inte trivs med den du är. 
 
Tänk efter nu, är du den du VILL vara, eller spelar du bara?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0