Nemen hej igen

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, med en ny header som kommer inom kort och allting, mest för att folk som är nyfikna på mej och Catch ska kunna läsa om oss här. Kommer publicera filmer från alla träningar och tävlingar och lite resultat och uppdateringar om Catch. Det är planen just nu med bloggen, sen får vi se om jag får tillbaka blogg lusten tillräckligt kommer jag kanska fortsätta blogga så som jag gjorde innan den här blogg pausen. 
 
Senaste träningen hade vi i helgen för Anna och William på lövsund som båda satsar på OS i fälttävlan. Båda tränarna gillade Catch starkt, Anna sa att hon ville köpa catch till sin dotter och William öste beröm över oss båda, Catch kommer kunna hoppa SM, och det fanns inte många som red som mej var 2 av sakerna han sa. Han sa även att om 1,5 år kommer jag och Catch tsm hoppa 130cm på träning. Detta beror dock mest på mig såklart, vågar jag ens? ;

Catch markarbete


Dålig film från en dålig träning

Haha sopig träning, sämsta hittills tror jag. Han blev stark och låg på lite, skulle träna på samling men det fin ju sådär ;)


Markarbete med Catch


RSS 2.0