Ritar lite..

Ganska nöjd faktiskt, vad tycks? ;)


Bilbomb?

Vill ni ha bildbomb på Darragh ikväll? Då vill jag ha 5 kommentarer!


Skolfoto!

Såhär såg jag ut på skolfoto igår!


Jonna, hur har frösta veckan i skolan varit?

Klassen är jätte rolig. Mycket skratt. Dock kanske liiite för många tjejer.. 22 stycken tjejer och 7 killar ;) Men jagf är iaf super nöjd med klassen. 2 bra mentorer. Dock ska den ena snart få barn. Hoppas på en super vikarie!
 
Många olika lärare och salar. De aldra flesta lärare verkar super bra, och snälla. Ändast 1 lärare som jag inte riktigt förstår... Spanska läraren. Hon bryter skarpt på spanska så ibland är det lite svårt att förstå henne ;) Men det blir säkert också toppen. Sedan är det ju ca 30 salar att hålla reda på också. Alla med olika ämnen i. Fysik, biologi, matte, engelska, tyska, spanska, svenska, teknik, bild och MASSOR mer.
 
Ganska stor skillnad på ansvar. Ingen klocka ringer till lektionerna. Man får ha koll på tiderna och vilka böcker man ska ha med sig på varje lektion, och vilka salar man ska till. Men det tycker jag går bra faktiskt! 
 
Läxorna är betydligt flera. Förut kunde vi få ett papper i läxa. Nu har vi (redan första veckan) 3 sidor i en bok i läxa.. Vi kommer ha allt från ca 3 - 8 läxor varje vecka. I alla olika ämnen och olika mycket. + Vissa veckor 1 prov. 
 
Skåpen i skåpsalen. Just nu har jag över skåp. Nästa termin underskåp. I skåp salen har ALLA klasser sina skåp. 3 årsgrupper ( 7or, 8or och 9or), 9 klasser ( 3st 7or, 3st 8or och 3st 9or), ca 250 elever (nästa 30st i varje klass)
 

Sammanfattning. Skolan är jätte bra ;)


Skola!


...

Båda hästarna har vilat idag. Just nu betar jag Darragh. Dagen i skolan har varit helt ok! Känns bara bättre och bättre i skolan :) Mamms kom och hämtade mej direkt när vi slutade. Vi åkte och köpte gympa skor till mej. Kilade även in på Hööks. Med mej ut fick jag ett blått pannband (till mej själv) med fleece foder i. Super skön och snygg! Även en liten "tavla" som man kan skriva på med typ tush pennor ;) Bilder på det kommer! Nu ska jag snart hem och sova. Sjuk är jag också.. Feber och hals ont. Men jag orkar inte bry mej, för jag vill inte missa några dagar av skolan såhär i början. Men vi hörs!


Ridningen igår på Cimbus!

Red honom lite på banan. Inte så länge då solen stekte. Hade ställt upp lite små hinder på banan. Han var ganska pigg. Lite stirrig också ;) Men jag tycker iaf att det gick bra. Tränade mest på att byta galopp över hindrena. Det behöver han lära sig! ;) Vi hörs. Nu är jag i stan med mamma, har käkat på donken ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_503f7f87e087c3057d0000a1.jpg" class="image">


Mot bussen till stallet!


Go kväll! ;)

Ska sova nu! Härligt. Trött... ;) Idag slutade vi vid 14. Bara sjuor i skolan idag! Otroligt härligt! Men imorn börjar allt på riktigt.. Usch Asså. Men det är bara att kämpa på ;) efter skolan åkte jag direkt till stallet red Cimbus. Amanda följde med! Han var pigg och glad! Nu har jag chattat lite med Julia, en tjej från oppeby i nian, wow! Haha nej men hon red Cimbus innan mej. Sen kollade jag på Robinson. Sov gott!


Pluggar!

Engelska Och Spanska!


Rider prinsen!


Ute och går med Darragh!

Sorry för dålig uppdatering BTW..


Nu har jag slutat!

Mot stallet.


Mot högstadiet och 7an!

Får ju med mej dem flesta utav mina kompisar (: Skolan börjar 8.25 slutar 15.25... Riktigt långa dagar :// Men det är bara att stå ut helt enkelt ;) Aja vi hörs.


Kunde inte ha fått ett bättre avslut på sommarlovet!

Jag och Vilma skrattade så vi grät. Så roligt hade vi! Nu är jag påväg till stallet för att ta in Darragh. Sen blir det att klippa luggen och fixa lite till imorgon. SKOLSTART! 7an, här kommer vi!


Tjena!

Har varit hos Emma med Vilma. Vi kollade film mm. Kulkul! Nu är jag ute med Darragh. Det börjar regna och åska.. :S Vi ska skynda oss hem nu!


Mot stan för att va med Emma och Vilma!


Igår & idag.

Igår vet ni ju på ett ungefär vass jag gjorde. Förutom på kvällen. Då fyllde min faster år så vi åkte dit och åt m.m. Jag och min kusin kollade film. Sen åkte vi hem och sov, såhär skönt!! Nu har jag precis vaknat. Ska nog dra mej lite till. Regnet öser ner. Darragh ska skrittas idag, som vanligt ;). Cimbus vet jag inte riktigt. Jag vet inte heller vad jag ska göra. Haha! Hade gärna åkt och träffat Vilma, och åkt ring elr något. Men det är inte så kul när det regnar ;)


Lokala hopptävlingen!

Jag började rida fram i ett varmt ridhus. Han var lite seg ;) hoppade ganska okej ändå. Sen kom vi stort mot en oxer och han stannade, sedan hoppade han rakt upp i luften... Då tappade han allt självförtroende och vi struntade i att hoppa oxern igen. Tog räcket istället. Väl inne på banan stannade han på 2an. En maxad oxer. Men sedan 2 försöket fick jag över honom. Dock hoppade han ganska stort, likaså på trean. Sedan gick det bättre och bättre destolängre in i banan vi kom. Eftersom att han fortfarande bara är 5 (som jag lätt glömmer bort) så kan jag inte ha så höga krav på honom. Men jag är nöjd! Ska försöka fixa film till er! Bilder kommer imorn.


Söta kissar i stallet!


Saknar<3


Avslutar med denna bild!


Dagen!

Idag vaknade jag vid 8, gick upp vid 9. Kl 10 cyklade jag till Vilma *duktig som cyklade*. Amanda var där, vi åkte lite ring m.m. Vid 3 CYKLADE vi till stallet -6km-, halva vägen i ösregn/hagel.. Vi var dyngblöta när vi var framme. Iaf så red jag Cimbus en kortis på stubben och vägen. Han var rädd för allt.. Imorn får han vila och på lördag är det lokal hopptävling. LD+ ska vi hoppa ;) Nu är jag påväg till Vilma igen. Jag, Amanda och Vilma ska sova i husvagnen! Hare bra!


Åke ring!

Cyklade till Vilma vid 10 :D


Igår!

Jag tycker själv att igår var en ganska bra dag. Darragh var nästintill frisk, Cimbus var pigg och frammåt och jag fick träffa Vilma och vara med henne! :D Kulkul! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Kanske vara hos grannarna eller cykla till en kompis. Ikväll ska Darragh skrittas en bit och Cimbus ska ridaspå stubben för det gillar han ;) Vi hörs. Hoppas ni får en bra dag!


HETT tips!

Ha du en häst som inte vill äta några äckliga -men viktiga- vitaminer/mineraler?! Gör som jag gjorde idag! Ta ett äpple/morot/päron, ta en skruvmejsel eller liknande & mineralerna/vitaminerna. Sedan tar du äpplet & skruvmejseln och gör hål i äpplet genom att sticka i det med skruvmejseln (gör så många som behövs) När du gjort det tar du bara mineralerna och trycker ner dom i hålen. Funkade jätte bra med min häst då han inte åt mineralerna när dem låg i kraftfodret.. Såhär blev mitt äpple:


Dressyr lektion med Cimbus 22/8-12

Han hade EGEN framåtbjudning och var allmänt glad och rolig att rida. Han lysnade och var snäll. Vissa stunder blir han öppen i formen och andra stunder är han super fin. Vi tränade mest hörnpasseringar eftersom han hade lite svårt med dem idag ;) I vänstervarvet var det riktigt klurigt. Men jag är super nöjd då det viktigaste var att han tyckte att det var roligt och ville fortsätta!


Kollar Beck film ;)


Dags för att åka båt och ring! :D


yyeeeeesss!!!

Darragh var bara pytte lite halt hos veterinären så han behövde inte behandlas!!! Yääää! Nu ska han bara skrittas några veckor sen är vi på banan igen :D


Håller tummarna..

Kl 10...


Jonna Dagen!

Idag har jag namnsdag! :D


Målat boxen!


Skrittar the black man, Cimbus ;))


Godmorgon!

Idag är det Olivia på schemat! Vi ska fota, bada och bara hänga. Var ett tag sedan vi sågs! Hon har tillochmed hunnit flytta! ;) Nu är vi i stallet och kollar till Darren en snabbis innan jag ska till Olivia!


Cimbus!

Idag gick det så jäkla bäst med Cimbus! Red på stubben med Matilda och Blitz. Cimbus (och jag) tacket att det var så kul. Han var jätte pigg och glad! Efter ett pass på stubben red jag och Matilda ner i grusgropen och badade med hästarna! Mysigaste på länge, Tyckte både jag och Cimbus. ;)


Promenad!

Ridningen med Cimbus gick grymt bra!! :D


Mys!


On My way Home<3


Snart kommer Anna och Ylva med sina kaniner!

(detta inlägg skulle publiserats för X antal timmar sedan) Mille laddar med Morot!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_502fd4439606ee278900364f.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_502fd4439606ee278900364f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_502fd4439606ee278900364f.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_502fd4439606ee278900364f.jpg" class="image">


Plockar sallad till Mille, som följt med!


Mille hoppar små hinder


Nikon D3100 - Kanin Mille. Fotograf: Jag

 
Somsagt riktigt nöjd med bilderna! Vad tycker ni? :)

Dagens!

*Går upp.
*Kolla lite på TV (Just nu) 
*Äta frukost.
*Mata Kaninen.
*Måla dörrarna på garaget.
*Lunch
*Träffa Anna och Ylva och hoppa med min kanin och deras kaniner.
*Kvällsmat.
*Kolla på TV.
*Sova.
 
Idag kommer det även bilder som jag har tagit med nya kameran (D3100) på min kanin Mille. Jag är  riktigt nöjd med dom faktist, Vad tycks? ;) Ett litet sakprov.  
 

Första bilderna med NIKON D3100 - Natur bilder!

 
Vad Tycks? ;)
 
Vill ni ha mer? Isånnafall på vad? Mer natur? Min kanin mille? Darragh, Cimbus och andra hästar? Välj fritt. Jag gör det DU vill ha!

Nu!

Nu är jag påväg till mormor och morfar :) Stannar till söndag. Cimbus var jätte duktig igår, något seg.. Fick bryta av några gånger och byta galopp. Iaf nöjd! Darragh har tid på klinik på onsdag. Hoppas på det bästa nu...


Cimbus


Duktigaste ponny :)


Mot stallet!


Vaken!

Yes, vaknade vid 8.30. Amanda sparkade på mig -.- Hon sover såklart fortfarande. funderar på att busa med henne på något sätt.. Tips?!


Tjena!

Rolig dag ida ;) Sov hos Amanda. Fick frukost på sängen av henne *lyx*, det var inte alls jag som tvingade henne att göra det.. Nejnej! Haha. Kl. 10 cyklade vi 5km till hennes stall där jag fick rida ut hennes söta ponny ;) Bockig liten sak, sparkade bakut hela tiden.. Men satt kvar gjorde jag. I 1h och 45 min var vi ute i skogen. Sen Cyklade vi hem igen 5km. TRÖTT! Haha nu har vi precis vart och byggt bana inför imorn. Ska hoppa Cimbus 60cm ;) Unghäst klass då förståss. Nu sover jag en natt till hos Amanda Vi hörs senare!


Sorry..

Förra inlägget skulle varit uppe för 3 h sen..


On My way!


Some questions to you<3

Det skulle betyda jätte mycket om ni svarade! :) Tack!
1. Fotar du? Isånnafll fall med vilken kamera och vilket objektiv? 2. Om din häst vilar en dag, tar du in den och borstar den m.m? 3. Hur hittade du till min blogg? 4. Vad tycker du är dåligt/bra med min blogg?


Sitter hos farmor och kollar och testar lite kameragrejor som farfar använde förut ;) Hittade en kamera väska, ett solskydd och en blixt som passade perfekt! Men jag får även med en kamera (typ Chinon) Den är jätte gammal, så jag sparar den tills den blir lite antik ;) Sen fik jag med 2 objektiv också, tyvärr passade inte dom ://


Älskling..<3


Hem!

Nu är jag och Becka påväg hem efter en lyckad tävlingsdag! Becka fick ett stopp i LB men kom 2:à i LA :) Kul kul! Efter en lång dag är vi nu påväg hem! Imorn ska jag till min farmor och farfar. Mamma jobbar, så jag ska vara där på dagen. Farfar har också ett gammalt Sigma objektiv som han andvände förut, förhoppningsvis passar det till min kamera! :D Tydligen var det ett Telezoom objektiv, så det passar ju perfekt. ;) Vi hörs


Goder Morgon

Aldeles snart kommer Becka :D Ska ta med mej kameran och fota. Får ta gamla kameran då jag bara har original objektivet (18-55mm) till den nya ;)


Ska sova hos Freja (Grannarna)

Imorn bitti hämtar Rebecka mej så ska jag följa Me henne till tävling :D Vi hörs!


Tävlingen :)

Han var jätte fin på framridningen men blev seg när vi väl var inne.. Bara 55 procent men men ;) Ganska nöjd!


Teameles.blogg.se

Hej! Jo jag får ofta frågor om vem som gjort min design! Det är då INTE jag som gjort den. Utan det är min grymma kompis Emilia som bloggar på http://teameles.blogg.se/ som gjort den. Det är jag jätte tacksam över! :)


har varit ute och fotat Kaninen!

ÄLSKAR min nya kamera. Grymma färger! :D Så nöjd. Nu ska jag bara fixa lite fler objektiv och några tillbehör ;) Det kommer bilder ikväll! :)


Städar och städar.. Och fotar lite grann ;)


Godmorgon!

Igår red jag Cimbus på fältet. Lite lösgörande inför lördag då det är dressyr tävling. Han kändes helt okej faktiskt, lagom med energi! Darragh fick vila. Idag ska jag vara hemma och städa, en order från mamma.. Kanske ska fota lite också så jag lär mig nya kameran. Efter Lunch kommer mamma hem så åker vi till stallet. Cimbus vilar, så han är pigg till lördag för det är viktigt. Han måste vara pigg för att det ska funka. Mamma ska tömköra Darragh idag, kanske kommer bilder från det. Ikväll kommer ni även att få en bildbomb på alla bilder som jag fotade igår + dom jag kommer fota idag (med nya kameran). På söndag är planerna att jag ska följa med en tjej som heter Rebecka på tävling. Ska fota lite och hjälpa till. Antagligen blir det så att jag fotar med min gamla kamera där eftersom att på min nya kamera har jag inget långt objektiv. Men problemet är att mamma ska på kräftskiva på lördag kväll/natt. Så jag måste sova borta.. Men Rebecka kommer och hämtar mig redan vid 8 ungefär hemma! Så jag måste sova hos grannarna och väcka dom vid typ 7.. Eller sova hemma helt själv :S. Bilden: Tjuvtitt på en bild jag tog igår! ;)


:D

Jo jag ska börja med att säga tack! :D Blir så glad! Och ja, tyvärr har Cimbusen ett sår där ganska när manken sen vi släppte ihop honom med ett par hästar :/ Stackarn...


Ut och rida!


Yää!


MörnMörn!

Är på mammas jobb. Där blir jag kvar till ca. 16.00... Men efter det blir det NY KAMERA! Efter det blir det att rida Cimbusen :D Iaf, vill ni ha några åsiktsinlägg idag eller något så fixar jag det. Bara att kommentera!(sorry, ingen bild i detta inlägget.. Blogg appen laggar..)


Vad vill ni ha?

Vad vill ni ha mer/mindre utav? Bilder? Hissar & dissar? Åsiktisinlägg? Vill så gärna veta vad ni vill ha! Så bloggen blir ÄNNU bättre och så att jag bloggar om det ni vill att jag ska göra :)


Åka bååååååt! :D


Efter skurning!


Glöm inte banhoppningen i OS!

Här är tiderna som ni måste hålla koll på idag, OS i individuell banhoppning! Dom svenskar som är med: Jens Fredrikson, Henrik von Eckerman och våran egna kung och hopp Gud ROLF GÖRAN BENGTSSON! Nu måste vi hejja! Dessa tider i Webb(på svt live): 12.55 - 17.15! lång sändning! I TV är tiderna: 14.00 - 15.00 & 16.00 - 17.00. Så missa inte detta nu! Håll alla tummar och tår för att det går bra för svenskarna nu!


Såhär ser en vägg i boxen ut nu när jag ska BÖRJA skura!


Nu är det SPIKAT!

IMORN eftermiddag köper jag nya kameran! :D Nikon D3100. Någon mer som har? Vad tycker ni om den? :) Tack!


Tjenixen alla fina!

Sitter i bilen påväg mot stallet och en heldag där, med Vilma! ;) Jag ska först gå med Darragh en bit. Sen kommer Vilma vid 10 ungefär och då börjar skurningen ;) Ska skura våra boxar... När vi är klara går vi hem till Vilma, typ 7km så det tar ett tag. Men men hehe. Uppdatering under dagen om det är något att uppdatera om!


Fråga!

Frågan var om jag gjort min header själv? Svaret är nej! Det är Emilia som har gjort den och det är jag jätte tacksam för då ni alla verkar gilla den?! :D


Mer SM bilder! :)

Eftersom att ni önskade flera bilder, får ni självklart det! :D

Ni är för gulliga!

Har fått jätte mångakommentarer om headern m.m. Jätte roligt att ni gillar mej och bloggen. Självklart gillar jag er lika mycket, om inte mer? Om ni har frågor så hoppas jag ni vet att DDT bara är att fråga på, antingen i frågestunden eller i vilket inlägg som helst. Svara på så många jag kan! :)


..

Jag som själv är så åsk rädd gick hem med Darragh som också är åskrädd i 30min. Det gick ju bra -.-


Söta Argento, som orkar böra både sin ägare och mej! ;)


Mer bilder på G!

Ikväll kommer det flera bilder eftersom att ni önskade det! :) Kul att ni gillar dom. Det var dom sista bilderna med gamla kameran. Snart kommer nya! :D BTW gick det så jäkla bra med Cimbus, Maggan tyckte att det här var det bästa han har gått och att han var MAFFIG! :D Tyvärr inga bilder eller filmer :/ Men det kommer från hoppningen sen kan jag lova :)


Dressyr lektionen med prinsen gick Bäst!


Mot träning! :D


Glömde berätta om ridpasset igår för er!

Red Darragh lite på Vallen. Obörjan var han lite loj. Men sen började jag träna på att han skulle fatta galopp direkt från skritt (det kan han jätte bra) och sedan att han skulle skritta direkt ur galoppen (utan några trav steg) det gick skit bra! Han gjorde hur fina som helst galoppfattningar! Avbrotten blev lite sämre men han kändes GRYMT FIN! :D


TAGGGGGGAAA!!

En hel tränings dag för maggan står på schemat. Alla som ska vara med i div 2 dressyr/hopp ska vara med! 
 
Jao, Jao! Nu taggar jag inför morgon dagen. Går upp så jag är i stallet vid halv 8. Gör iordning BÅDA ponnierna. Lena kommer kl 8. Vi lämnar stallplanen med hästarna ca 8.30. Mot Smedstorp och en dag med träning! Kl 9.30 har jag dressyr lektion med Cimbus för maggan. Ska bli skoj, hoppas han är på sitt absolut BÄSTA humör så det går toppen ;) Bilder och filmer kanske kommer OM jag hittar någon som kan sköta det ;)
 
Kl. 13.00 ungefär är det LUNCH med alla brudar som tränat för maggan innan/efter mig. Tacos blir det. Jag och mamma håller på att fixxar till det just nu. Skär grönsaker m.m, jobbigt! ;)
 
Efter lunch, ca 15.00, är det hopplektion med Darragh för Maggan. Det ska också bli superskoj! Samma gäller här med filmer och bilder!
 
Efter fter denna dagen med hästar blir det TROLIGTVIS att åka in och köpa ny kamera! IHHIHIHIHI! NIKON D3100 :D
 
VI hörs! :D

Några bilder från SM.

Vill ni ha mer? Då vill jag ha kommentarer! ;)

OMG!

Troligtvis blir det att köpa nya kameran redan IMORGON! Oh herre jävlar! Så sjukt kul! :D BTW så är nu min gamla kamera tillsalu...


På stan!


Mot staden!


Hos Vilma!

Tjena! Har precis ätit frukost. Nu sitter vi och ska snart till stallet :D Ska rida Darragh idag, ut troligtvis. Sen åker vi till stan!


Morgon dagen!

Planeras med Vilma! Hon har varit borta med Johanna på meeting och jag har såklart saknat henne. Vi ska gå på stan. Åker till Vilma vid halv 8. Vi åker till stan vid 13.00 skulle jag tro. Förhoppningsvis får vi skjuts annars får vi ta bussen. Mamma hämtar oss när vi ska hem. Riktig kul ska det bli! :D


Red båda pollarna idag!

Båda hästarna var GRYMMA! Love till dem. Darragh red jag ut själv en kortis. Han var lagom pigg, lite stirrig och hoppig, men super rolig! :D Cimbus ställde jag upp några hinder till på banan, så han skulle få hoppa lite själv. Sen var han så duktig så jag tränsade och hoppade upp barbacka. Då blev han glad. Vi hoppade några skutt och han bockade lite xD Älskar när han gör det! Fast nu var det nära att jag hamnade på backen... Hahah!


Untitled Video


Ut på vallen!


Förmiddags promenad!


Ny kamera som ska in handlas! :D


Heeii

Dagen har varit jätte bra. Gick upp 6.00, åkte mot Årsta runsten med mamma och hundarna. Kollade där och fotade. Såg Malin baryard ( stavning?), Peter markne. Även Nellie berntsson. Sen träffade jag saknade Joanna, skit kul! Vi fotade lite tsm, fick testa henne kamera, grym!! Har bestämt mig för att köpa en likadan faktiskt! :D Sen nu på kvällen åkte mamma in en sväng på stan. Jag var hos grannarna. :) Imorn har vi inte planerat något speciellt direkt. Ska väll rida båda ponnyerna! :D


Årsta! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_501d3325ddf2b33925000067.jpg" class="image">


Årsta! <3


Mot SM!!

Ihihihi! Ska äntligen få träffa Joanna och Jossan. Säkert någon mer där som man känner :D Vovvarna hänger med. Mamma tar Stella (den svarta) och jag Nicki (den gula). Uppdatering på plats från Årsta. Vi hörs!


Imorn!

Så taggad till imorn att jag inte ens kan sova, suck. Hundarna är här, imorn drar jag mot SM, ska träffa mina underbara vänner från lägret förra året hos Matias, Joanna och Jossan! :D Fota en massa på sm, bara leva livet och träffa sveriges grymmaste ponny ryttare! Yää! :D Måste sova NU. Upp 6 imorn.


Myser med Stella!


Pay and Jumpen.

Vi hoppade ju 80cm. Han var stark, pigg och tittig.. Vi fick inte så många bra språng, han la in mycket halv språng. För det mesta fick vi fel galopp efter hindrena också. Han stannade på en oxer med grind som fram, och rev ett räcke, vi kom fel och han var aldeles för låg.. Eftersom att vi inte fick alls någe bra flyt hoppade jag om. Då gick det JÄTTE bra, super nöjd verkligen Me den rundan!


Hundarna! :)


Min outfit idag!

Sadel: Knights, Sadelgjord: Horse saver, Träns: Hackamore (massa ihop plockade delar), Schabrak: Elagance, Ludd under sadeln: Hööks. Hjälm: Charles owen ayr 8, Tröja: Jacson, Ridbyxor: John Witaker, Väst: Beta, Ridstövlar: Tretorn Falsterbo, Martingal: Vet inte märket :S, Handskar: Hööks


Bär man kommer till stallet får man se..

.. En jätte skitig häst som har färgat svansen röd.. Aja, det matchar iaf med våran outfit idag.


Planering utav eftermiddagen!

Ska aldeles snart äta och glo på OS. Kl 15.30 åker vi mot stallet. Ska fixa Darragh och rida iväg mot smedstorp där det är Pay and jump kl 5. Ska bara hoppa 1 klass. 80cm :) Efter det ska vi hämta 2 st hundar som bor här över helgen och följer med och kollar på SM i Årsta imorn. Kul helg :D


Klart! Snyggt blev det iaf, 3,5 timmar tog det..


Gör rent hos skitgrisen UNO -.-


Yes!

Yoihooo! På lördag blir det blir det att åka upp till Årsta och kolla SM! Så himla roligt ska det bli! :D imorgon kommer det även 2 hundar till mej som ska bo här över helgen. Spännande :D


Frågestund!

Frågestund, svarar ärligt på ALLA frågor. Alla som frågar får en länk. Bara att fråga på!


Gick super med båda pojkarna!

Red Cimbus på Vallen, bara övergångar och mycket beröm, då blev han pigg och gla' :D Darragh kände jag igenom lite med bockar på banan. I början var han lite seg och lång, men när jag fick jobba honom lite blev han jätte fin! :)


Har smörjt, lite skillnad iaf ;)


Sry för dålig update!

Men jag har sovit hos Vilma idag. Vi har åkt moppe, cillar och åkt ring!!! Kuuuuul :D Idag ska jag rida båda pojkarna. Suupriisee ;) imorn blir det payandjump med Darragh, bara 1 klass 80cm. Vid höööööööörs :*


Gick skiiiit -.-

Japp mer än så säger jag inte :/


Laddar till tävlingen!


Sötnosar!


Tävling på schemat!

Mamma jobbar idag så jag får tagga själv till dressyr tävlingen med Cimbus ikväll. BTW så har Cimbus kommit till mej nu också. Stannar i ca 2 veckor. Cimbus går nu med Darragh och hans kompisar i en stor och fin hage :) Idag är det bara en lite klubbtävling. Smedstorps Cup, som vi ska vara med i. Ändast 1 klass då han knappt är igång. Tävlingen börjar kl 5.


RSS 2.0