fIxAt oCh DoNaT

 
Putsat skor, rensat videokameran, tvättat ridbyxor, lagt fram ridbyxor, lagt fram keps, letat reda på ett par shorts, kikat med Liiiisaaa. Haha laddat inför imorgon helt enkelt. Sjukt taggad och riktigt roligt ska det bli att båe Julia och Lisa hänger med - älskar Lisas sköna kommentarer ;) åker hemifrån kl 8 imorgonbitti och drar sedan vidare uppåt i landet till tre fina hästar. 
 
Dagen i skolan var faktikst riktigt bra. Hade engelska redovisning som jag slitit med ett bra tag och jag var så nervös så jag skakade när jag presenterade den inför klassen inkl min lärare men det slutade på ett A och det kan jag ju inte annat än att var otroligt glad över. Efter skolan hämtade mamma mej och vi drog in till stan några minuter och handlade och köpte ny lampa till min kära skalvän ;)
 
När jag kom hem fixade jag jordgubbar, grädde och socker som jag åt ihop med min Xubi samtidigt som jag stekte i solan. Underbart - det är sommar på rikigt.
 
Imorgon kommer ni få en fet bildbomb från i onsdags när Emily fotade mej och Cimbus när vi hoppade. Precis som jag trodde blev bilderna jättebra. Jätte tack till dej Emily!!
Smakprov

Och nu är det på riktigt, fredag

Tjooohoo fredag fredag. Stämmningen är go redan nu, på tv:n kan ju tänka mej hur den är i skolan, alla börjar räkna ner till sommarlov - man behöver inte räkna så långt heller. 9:orna går ut grundskolan medans vi andra fortfarande har 2 år kvar. 8:orna brjar tänka på gymnasium medans vi inte behöver göra det men slinker med på spåret ibland ändå. Vi börjar få reda på våra betyg medasn niorna fortfarande jobbar häcken av sig dom sista veckorna. Om bara någon vecka tar 3:orna studenten, och gissa vad? Sen är det SOMMAR på riktigt.
 
Idag hämtar mamma mej efter skolan och vi åker till djurafären hadlar en lampa åt Uno och sådär. Kommer hem tidigt och då ska jag bara vila upp mej inför imorgon. Troligtvis blir det så att vi hämtar Lisa och Julia på morgonen istället. Julia har bihåleinflammation och Lisas farmor har kommit hem. 
 
Vi hörs när jag kommer hem!
Åh ögongodis

Nu kan man väl säga fredag?

Grymt taggad inför helgen nu, ska åka uppåt i landet och provrida tre stycken fina ponnyer. Julia hänger med som förra gången och Lisa följer även med hoppas hon lär sig något om hästar, ingen tvekan om att vi kommer ha roligt iaf! Dom sover här från fredag till lördag. Kommer inte komma hem förrens lite senare på kvällen.
 
Idag har faktiskt varit en ok dag ända till nu.. Skolan var väl sådär, mycket redovisningar och förhör. I stallet fick jag skritta av Beckas två sjukt fina hästar Charlie och Fedra. Charlie barbacka dessutom, haha jag var livrädd men becka bara garva.. Kommer en bild på det.
 
Efter att jag kom hem runt 6 har jag bara pluggat på min jävlasvenska redovisning om något nobellpris. Nu är jag iaf klar och ganska nöjd..
 
Hörs imorgon, FREDAG som lätt förkänar två blågula rosetter ;)

 

Snart fredag

 
Ojojoj gårdagen var väldigt fulspeckad av grejer. Jag hoppade Cimbus som var väldigt väldigt duktig! Vi hoppade lite bana och lite kombination allt möjligt och han hoppade jättefint. Överhoppade inte en enda gång och slarvade inte med benen heller. Han kanske har en dold talang ändå?! Emily följde med och fotade så det kommer bilder istället för filmer. Emily är väldigt duktig så det blev jätte bra.
 
Senare på kvällen åkte jag till min fina bästa vän som fylde 14 och firade henne ihop med dom andra brudarna. Fikade, pratade och skrattade var ungefär det vi gjorde ;)
 
Idag är det torsdag och en ganska tråkig sådan. Skola till 15.05.. Efter skolan ska jag till stallet och mocka ut allt ur Darraghs gamla box eftersom att vi har sakt upp stallplatsen nu och då måste man göra det rent och snyggt till nästa som kommer - fast troligtvis blir det min nya ponny ;) Haha. 
 
Ikväll blir det plugg..
 
Ungefär så känner jag för att plugga
 

Dagen idag

Idag ska jag åka till stallet efter skolan och skura ur Darraghs gamla box, packa ihop lite grejer och kanske lägga ut lite tillsalu. Förhoppningsvis tar det inte så lång tid så jag hinner hem och ta det lungt ett tag, försöka blogga lite och komma på något att blogga om. Om ni vill läsa om något speciellt är det bara att kommentera - skriver om det när jag kommer hem. 
 
Är väääldigt väldigt taggad till imorgon och hopplektion med Cimbusen. Var ett tag sen vi hoppa så vi får se - han kanske glömt hur man gör? Hahah.. Jag ska iaf be mamma at filma riktigt mycket så att ni får upp en lång film här senare på kvällen ;)
 
Ikväll känner jag för att baka och laga mat - haha. Hoppas vi kommer hem så pass tidigt att jag hinner det. 
 
Vi hörs senare ikväll :)

Efter en bra måndag...

.. är jag hemma igen. Gick super bra på gitarrlektionen näst sista innan sommarn. Gick jätte bra att rida westernhästen. Idag red jag bara Crim och så rider jag bara Wizzen nästa gång. 
Så himla roliga att rida.
 
Sitter och kollar på Ola-conny och Morgan, haha. Har precis skölt bort min ansiktsmask. Väntar på att maten ska bli klar, lax :)

Veckans planering v 22

Måndag: Mamma hämtar direkt efter skolan och vidare till gitarrlektion. Efter lektionen hoppar jag av hos Emelie så åker vi och rider henne otrolgit fina hästar. väldigt tacksam över att jag får rida dom, IGEN. Ikväll ska jag äta såklart, känner för attt laga mat åt oss. Sist innan jag somnar ska jag kolla på Biggest Loser såklart ;)
 
Tisdag: Efter skolan åker jag kanske till en kompis eller hem.. Vi får se, planerna är osäkra ;) På kvällen ska jag kolla på Biggest Loser - igen.
 
Onsdag: Slutar tidigt och förhoppningsvis bler det HOPPNING med Cimbus förengång skull. Hopplektion som lite omväxling mellan alla dressyrpass. Ska bli riktigt kul och jag är taggad till 10000.

Torsdag: Inga direkta planer, kanske ner på stan och kolla avslutningskläder. Plugga lite på kvällen, annars vet jag inte. Tråk dag.
 
Fredag: Inga planer men antagligen kommer jag på något - som vanligt. Kanske kompis eller första doppet i sjön?
 
Lördag, söndag: Hoppas på att åka och provrida någon av dagarna. 
 

Morning

Gårdagen var fullproppad av aktiviteter hela dagen. Sov hos vilma från lördag till söndag. Mamma hämtade mig tidigt igår och vi åkte och provred en ponny. Sen vidare mot min gammel mormor där vi firade morsdag med släkten på mammas sida. Vi hade trevligt tycker jag :)
 
När vi kom hem åkte vi nästan direkt till träningen, jag var dock inte med - slööö. 
 
Idag är det måndag - den tråkigaste dagen i skolan.. Men efter skolan blir det roligt! Ev. blir det gitarrlektion och efter gitarrlektionen ska jag hem till Emelie, Fredrik, klara och Ebba. Ska rida Emelies hästar igen - western hästarna. Riktigt kul ska det bli :)

Godmorgon alla morgonpigga

Snart åker jag och mamma och hämtar först Vilma, sen Jullan. Upp till stockholm och provrida 2 ponnysar.  Riktigt mysigt ska det bli. Mat på donken blir det nog också, hihi ;) Kommer lite små uppdateringar under dagen skulle jag tro. Lite bilder och så, så håll koll.
 
Kommer väl hem runt 5 skulle jag tro och då har jag inget för mig direkt. Vi får se om det kommer upp något under dagen. 
 
<3 Halsmusklerna <3

Helgen är välkommen

Dagen i skolan idag var väldigt bra, kollade på 9:ornas kabaré, herregud HAHA. Hela dagen har varit almänt chill i skolan faktiskt och det var väldigt skönt. Speciellt eftersom att det har varit en tuff vecka, speciellt för mig då ja typ sovit nada... 
 
På eftermiddagen åkte jag och provred en häst av den taggade typen. Det var riktgit roligt att rida den, den kunde varken skritta eller trava. Bara stå still eller galoppera 0 eller 100 liksom. Men det skulle kunna vara en häst som passade mig, dock var den 16 år. Vi får se. Imorgon åker jag upp till STHLM och provrider två ponnysar. Julia och kanske Vilma hänger med. Vi får väll se helt enkelt ;)
 
Nu sitter jag framför TV:n och kollar let´s dance. Har ätit mat - som jag lagade :0 Och nu äter jag chips :S 
-Fail-

Chill torsdag

Är med Lina och båda vi är helt slut.. Skolan idag var värre än 10 fyspass på raken. Vi började med att spela brännboll ute på fotbollsplanen hela klassen och regnet vräkte ner. Men jag tyckte ändå det var helt ok, vi hade väldigt roligt tsm. Såklart van mitt lag ;) Vi spelade även fotboll och gick tipsprommenad - fast inomhus så det var helt ok. Sen var det lunchtime.
 
Efter lunchen hade vi orientering, och lyssna noga nu - I 2 TIMMAR -.- Två timmar mitt ute  ingenstans skulle vi springa och leta efter små äckliga kontroller. 20 st var dom dessutom.. Jag, Anni och Lina klarade det på 1 h och 32 min så det var ju en ok tid. Sen fick vi sluta och då hängde jag på Lina hem.
 
Snart kommer mamma och hämtar mig så åker vi hem. Ska göra lite läxa, blogga och bara ta det lungt. Vi ska även ringa på lite hästar som jag vill provrida på lördag. En är redan bokad. Har bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt idag. Behöver verkligen sova.
 
Vi hörs senare ikväll!

Biilden är tagen från tholanders.blogg.se

Bloggar som inspirerar

Vet ni vad som inspirerar mig sjukt mycket? Bloggar med fin bilder... Annorlunda och fina bilder. Det är då jag verkligen blir kär i bloggar och börja följa dom, läsa och kommentera. Jag har faktiskt hittat några stycken sånna under veckan som gått. Jag har funderat lite på hur jag själv ska kunna göra min blogg lite mer så.  För det första så tänkte jag byt både design och header nu inom kort, först vill jag bara få min nya ponny så att den kan vara med i headern. Efter det tänkte jag faktiskt köp en header av annaform.se då hon gör otroligt fina och välgjorda designer. 
Jag känner att bloggen behöver en lite ny start nu, jag har inte bloggat så flitigt och då har såklart statistiken sjunkit. Men snart ska det bli ändring på det!
 
Jag tänkte också säga att jag tänker behålla namnet munsborodarragh på bloggen även fast han är såld, det känns både tråkigt och onödigt att börja om efter 3 års arbete med denna blogg.
 
BTW. Här är en av dom bloggarna jag tycker inspirerar otroligt mycket: narkeryttarna.blogg.se
 
Har ni någon blogg som inspirerar er?
Bilden är tagen från narkeryttarna.blogg.se

Onsdag - chilldag

Idag är det onsdag om någon skulle missat det. Jag ska klippa mej. Tänkte klippa typ 5-7cm, men det syns inte så mycket skillnad faktsikt. Annars ska jag inte göra någon förändring. Mitt hår börjar bli solblekt nu, och jag tycker det är mycket snyggare än att färga håret "på riktigt". 
 
Jag har bestämt mig för att försöka mig på att ha i citron i mitt hår då och då, det ska tydligen bleka håret lite. Vi får väll se om det fungerar, skulle ju vara riktigt bra. Ikväll tänkte jag även göra en hårinpackning om jag orkar, hihi :)
 
Förutom det ska jag bara ta det lugnt, blogga, laga mat kanske baka och göra någon läxa ikväll. Vi får se vad som händer helt enkelt. Bakade iaf en jättegod kaka för ungefär en vecka sen. Den är sjukt onyttig och har fått namnet "vik ökar kaka" ;)
Varandras motsatser

Tidsinställt hehe

När detta pubiceras sitter jag i bilen påväg till hästen jag ska provrida igen. Väldigt spännande.. Ska troligtvis göra lite allt möjligt, Rida ut kanske hoppa lite osv. Kommer inte komma hem förrens typ 00.00 :S
Morgondagen blir spännande ;) Påvägen hem sen hoppas jag på donken hihi. 
 
Skolan var helt ok. Slutade 15.00 och mamma hämtade mej direkt och nu är vi påväg - intressant fakta, eller hur? ;) 
 
Vi hörs imorgon!

Del två från tävlingen

Dessa bilder är fotade av mig på dom i mitt lag :)

Veckans planering v. 21

Måndag: Skolan till 15.25. Mamma hämtar mig och skjutsar mig vidare till gitarren. Farfar hämtar mig sedan därifrån. Vi äter - förhoppningsvis grillat ;)
 
Tisdag: Woohooo, slutar skolan och mamma hämtar mig direkt. Vi drar ner til hästen jag provridit och provrider ännu en gång. Jag ska troligtvis göra lite allt möjligt, rida ut, hoppa lite kanske, mamma ska kanske rida lite ;)
 

Onsdag: Slutar skolan tidigt - 14.00. Senare ska jag till frissan. Men frisyren blir det nog ingen direkt ändring på tror jag ;) 
 

Torsdag: Friluftsdag på skolan, typ lekar och orientering verkar det som att det blir. Annars har jag ingenting på dagen så vi får se om jag hänger på någon kompis.
 
Fredag: Dont know... Konstigt hah, jag brukar ALLTID ha saker inplanerade, men det är tomt utan hästen.
 
Lördag: Ska förhoppningsvis åka och provrida en sväng, hihi
 
 
 
 
 

Måndag igen!

Den här måndagen leder till en bra vecka iaf och måndagen i sig är inte så dålig den heller idag.  Mamma hämtar mig efter skolan och vi åker till gitarren. Farfar hämtar mig. Mamma ska springa vårruset så jag hänger på farfar hem. Vi äter, kollar TV, kanske spelar lite kort. Jag vet inte än ;)
 
Under dagen kommer veckasnplanering upp och förhoppningsvis lite mer bilder från tävingen :)

Helt otroligt

Så himla stolt över min prins idag.. Och mitt lag? Lagledare, min klubb alla vänner alla som stöddat och hjälpt oss genom all den svåra tiden med Cimbus, nu har vi äntligen kommit över tröskeln. Idg red jag och Cimbus på 70 % i lagklassen. Helt sjukt. Alla fick glädje tårar i ögonen. 
 
Julia var med och fota, låt bilderna tala för sig själva <3

 

 

Från igår

Tog dock Bara bild på Crim... (Wizen står i bakgrunden på bild 2)


Friiidayy

Dagen idag har varit otroligt bra - även fast min hals har dödat mig -.- Den har krånglat hela dagen, har DROGAT  halstablätter som tyvärr har gett sina konsekvenser.. Skolan var ändå helt okej, Orientering och "test prov" var det ända dåliga.  
 
Nu har jag precis kommit hem ifrån att ha ridit 2 helt otroligt fina storhästar (Western hästar). Crim och Wizen heter dom och de hästarna stod i mitt förra stall. Vi red ut, jag, ägaren till hästarna, Mamma och Pia. Jag började med att rida Crim en häst som är otroligt trygg och lugn i sig själv. Väldigt mjuk i sidorna och egentligen i hela kroppen dock blir han något seg ibland. En bit efter hälften bytte jag och Emelie så jag red Wizen. han är ännu mjukare och otroligt känslig för alla hjälper. Han gjorde väldigt fina slutor och hade ett så stor och luftigt steg att jag ver tvungen att rida lätt för att inte flyga flera meter ;) Dessa två hästar är lätt de mest välridna jag har setat på någonsin. Jag lärde mej otroligt mycket. Tack så jättemycket Emelie!
 ((BILDER KOMMER))

Torsdag Morgon

Igår red jag Darragh igen. Han kändes fin och bra och han har det jätte mysigt i sin nya box och med sin nya ryttare :) Jag fick även rida och hoppa deras C-ponny "Fyrhjulingen" Haha en lång historia! 
Senare på kvällen hjälpte jag Vilma, Vilmas myster, Vilmas bror och hennes mamma att flytta. 
 
Idag hämtar mamma mej efter skolan så åker jag och rider Cimbus. Ska rida dressyr på banan, känna så att han är mjuk och är med på noterna till söndag. Förhoppningsvis har han behållt sin fina form sen i måndags ;) Ska be mamma filma lite så kan ni få en film :)
 

Prinsen

Bilder från träningen igår. Kom med era åsikter, är det något ni tycker ser mindre bra ut eller något som ser bra ut? Nu vill jag höra vid ni tycker!


Tisdag och veckan rullar vidare

Dagarna rullar på. Red dressyrlektion på Cimbus igår. Första träningen utomhus för år, i helgen är det första tävlingen utomhus. Jag måste säga att det nog var den bästa träningen hittils med Cimbusen. Han var grymt duktig! Riktig miljöträning för honom då det var fotbolls träning precis bredvid på grusplanen bollarna flög hit och dit. Det kom även in tre andra hästar på banan. Duktig som han var vänjde han sig ganska fort och blev riktigt fin. Känns ännu bättre inför helgen nu. Tävlar med laget på söndag. Bilder kommer från träningen senare idag. 
 
Idag tänkte jag gå hem med en kompis efter skolan för det blev inte så att vi åker ner och provrider igen utan det får bli nästa vecka. Får se vem det blir..
 
Ha en fortsatt bra tisdag :)

Veckans Planering v. 20

Måndag: Idag går jag i skolan som vanligt sen går jag hem med Julia och äter myser och bara snackar, blir säkert lika grymt som vanligt. Sen hämtar mamma mej och vi drar vidare till Ökna där jag ska ha lektion med Cimbus. Förhoppningsvis iaf, om jag inte får för ont i nacken eller handleden... 
 

Tisdag: Skolan först såklart sen så hoppas jag att jag och mamma åker ner till hästen jag provred i helgen och provrider ännu en gång, spännande. 
 
Onsdag: Efter skolan åker jag direkt till mamma som hjälper en kompis att flytta, hon skjutsar mig till Darraghs nya place där jag faktiskt ska få rida honom. Väldigt, väldigt tacksam över det och jag tycker att dom är väldigt generösa!
 
Torsdag, fredag: Efter skolan hämtar Becka och hennes mamma mej och jag följer med dom till tävling, Becka rider 130 - 140 med Charlie och 130 med Fedra. 
 
Helgens planer är lite osäkra hehe, återkommer senae i veckan om dem :)

Hej

Dagen idag har varit lite sådär, därav uppdateringen. Har nämligen lämnat Darragh idag. Men det känns jätte bra. Han står nära, hos en söt liten tjej i en stoooor fin box med ett stort fönster. Perfekt! Han kunde inte fått det bättre. Dessutom får jag hälsa på honom när jag vill och vi bestämde att jag skulle komma redan på onsdag och rida honom lite :)

Red Cimbus nu på eftermiddagen. I början var han lite loj.. Men sen fick han fart! Herregud vad han bockade, men jag lyckades hålla mej kvar, haha. När vi skrittade av så blev Cimbus jätterädd för en häst som kom bakifrån och kutade framåt - jag tror aldrig han sprungit så fort förut. Och jag som satt där på långa tyglar och höll på med hans man flög bakåt, snurrade ett varv i luften och hängde efter några sekunder i stigbygeln innan den släppte och jag låg där på marken. Jag tappade andan ett tag. Stackars Cimbus blev helt chockad och ställde sig och glodde på mej, helt förvirrad. Jag hoppade iaf upp igen och skrittade hem. Mamma var med och ledde mig hem eftersom att jag hade ont i knät och handleden så jag kunde inte hålla i tygeln.

Knät har släppt lite nu men jag har fortfarande ont i handen.. Men det är nog bra till imorgon :)


Taggad

Jag har längtat efter det här i typ 2 veckor och nu äntligen händer det. Jag ska åka och provrida! Vet inte varför jag längtat så mycket till den här provridningen, mycket mer än  vad jag längtat till dom andra. Måste betyda något bra ;) Vi åker om 10 min kommer hem någon gång runt 7 skulle jag tro.. Om vi ändå skulle komma hem tidigare kanske jag tar en sväng på Darragh, det får vi se helt enkelt. 
 
Vi hörs under dagen :) Ha en bra lördag!

Finaste<3


Nu så

Gårdagen var grym. Vädret var helt otroligt och jag hade roligt. På förmiddagen red jag och Julia ut,vi red till vattnet och red lite i det. Lisa hängde på och fotade, jag har inte fått all bilder ännu men jag lovar att dom kommer. Jag har sett några och dom var riktigt fina! Duktiga Lisa <3 Vi hade iaf jätte roligt alla tre. 
På eftermiddagen/kvällen åkte jag och mamma till min farmor och farfar. Farfar grillade. Vi åt tillsammans och sen kollade vi lite på HockeyVM innan vi åkte hem igen. 
 
Idag ska jag först till klubben, vi ska måla bommar och fixa massa saker.. Hade ju heldre gjort något annat men men. Jag får iaf träffa roliga människor ;) Sen på eftermiddagen ska jag rida Darragh, mamma springer med skulle jag tro. Tyvärr har jag hört att det ska bli riktigt dåligt väder med mycket regn.. Så vi får väll se hur den här dagen blir.
 
Imorgon åker jag och provrider, hoppas verkligen på att jag hittar det jag letar efter. Vilma hänger också med - som vanligt. Hon är LÄTT min trygghet när jag ska provrida. Hon är härlig att ha med sig. Hon känner mig så väl och jag tror faktiskt att hon vet ganska bra hur det ska se ut när jag rider en häst, för att jag ska gilla den hästen.

ONE DIRECTION 8 maj

Så cool känsla att veta där. Det var helt otroligt! Bland den nästa kvällen i mitt liv :)


Heeelt gaaaalet!


Sitter ute i solen

Kom hem från stallet för en halvtimme sen. Vi sitter ute och väntar på att maten vi har på grillen ska bli klar. Idag blir det Kyckling och ungspotatis. Sen har jag exprimenterat lite själv och gjort ett varsitt "aluminuimförpackning med grönsaker och sånt i - sak".
 En liten gullig tjej provred Darragh idag. Julia var där och red Loni, vi gick hem till henne efter skolan för att vi fick sluta tidigare, men inte så pass att vi han med tidiga bussen tyvärr.. 
 
Skolan var helt ok, tisdagar brukar vara bra. Underbart väder idag också! 22 grader tror jag att det var och det är ju inte dåligt. 
 
Imorgon är det ONE DIRECTION, hihihihohohoh. Sry för det. Är väldigt taggad alltså, precis som typ 20 000 andra tjejer  ;) Planerna kommer nog imorgon, ska vara där med Amanda, Ellen och Amandas kusin Wilma.
 

Tisdagen den 7e

HolaHola
Sitter i klassrumet och har spanska, bland dom tråkigaste lektionerna. Dessutom blev jag klar med det vi skulle vara klara med den här veckan redan igår. Så jag sitter och kollar hastnet :0 Haha.
 
Idag åker jag till stallet direkt efter skolan förhoppningsvis får jag sluta så jag hinner med den tidiga bussen. Julia åker också till stallet. Vi skulle ju rida tillsammans men igår kväll hörde några av sig och ville komma redan idag och provrida Darragh, så  dom kommer! Jag och Julia får rida på torsdag eller fredag istället.
 
Vi hörs senare :)
För söt eller? 

Veckans Planering v 19

Måndag: Skulle blivit gitarr som vanligt men det blev inställt. Istället går jag hem till min fina vän Lisa. Ska äta Mellis, skratta och bara prata helt enkelt ;) Darragh vilar men jag och mamma åker dit efter hon hämtat mig hos Lisa. Ikväll ska vi kolla på Biggest Loser och något riktigt kul...... Ringa på några ponnysar :0D
 
Tisdag: Rida Darragh ut med JULIA, tjooohooo. Det var väldigt länge sen vi två red ut tillsammans, säkert 1 månad. Men nu ska det bli av! Vi åker direkt efter skolan. På kvällen är det Biggest Loser igen och förhoppningsvis någon riktigt god mat ;)
 
Onsdag: Sista dagen i skolan för den här veckan, dessutom går vi KORT dag :D Och gissa vad som händer sen... ONE DIRECTION fatta coolt. Haha. Vi åker upp runt tre och konserten börjar 7 tror jag, slutar runt 22. Darragh vilar, hinner knappt med honom då stackarn..
 
Torsdag: Lediga. Har inga direkta planer. Kanske sover hos någon kompis. Darragh ska iaf ridas, kanske ut med Julia och Loni igen, Om inte någon kommer och provrider Darragh. Hoppas Hoppas.
 
Fredag: Lediga igen. Om jag sover hos en kompis blir det väll att vara där. Kanske rider ut med Julia om igen komemr och provrider Darragh. Som ni märker så är det en dag jag inte riktgt vet något om ännu haha, får helt enkelt hoppas att den blir jätte bra bara ;)
 
Lördag: Åker till några ponnyer och provrider, thihih. Jätte taggad. Har längtat i en vecka redan och jag längtar fortfarande, längtar lixom bara mer och mer. 
 
Söndag: En lugn dag. Darragh sak ridas och på kvällen ska jag träna. Ladda inför en vecka till i skolan.. Men det är bara 4 kvar då ;)
 
 
 
 

Riktig bloggning

Nu är jag hemma efter en underbar helg i västervik med Becka och hennes mamma (även umgåtts med de andra som var där från beckas klubb). Vi har haft otroligt roligt, skrattat så jag gråtit men samtidigt har det varit spännande under de minuterna becka red, mysigt på kvällarna när vi grillat och pratat. Väldigt bra kombination helt enkelt. Många bilder har jag fotat också, Becka verkarde nöjd med dom och det är ju alltid roligt! Bilderna kommer upp här så småningom men vill ni se dom  nu på engång kan ni checka min FB sida "Jonna Pettersson Fotografi". Bränt mej i ansiktet också har jag hunnit med... Det första mamma sa var "Du ser ut som en räka", känns bra att gå till skolan imorn ;) Inte bara att jag ser ut som en, känns som jag är en också, varm som jag vet inte vad och ansiktet svider...
 
Den här veckan kommer bli riktigt grym, provridning, folk kommer och provrider Darragh också, ONE DIRECTION,  lediga 2 dagar och mycket mer. Allt kommer imorn. 

Bildbomb - Amanda del 3

Motiv: Jag och Darragh
Fotograf: Lina Tholander
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 70-300mm

Fedra laddar inför 130


Bildbomb - Jag och Darragh del 2

Motiv: Jag och Darragh
Fotograf: Lina Tholander
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 70-300mm

Mobilblogg

Godmorgon, påväg mot ännu en dag med tävlingar. Becka tävlar 120 med Fedra och 130 med Charlie, båda klasserna innehåller kval för Becka. Alla håller tummarna ;) Igår tävlade Becka 110(Fedra, 4fel), 120(Fedra, 0 fel och en 7:E plats), 120(Charlie, 4 fel).

Igårkväll var vi hos några av Beckas lagkamrater, grillade oh pratade. Samma ikväll tror jag.

Ska försöka uppdatera bättre idag än igår :) Ha en bra lördag allihopa!


Bildbomb - Jag och Darragh del 1

Motiv: Jag och Darragh
Fotograf: Lina Tholander
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Tamron 70-300mm

Han kan lipa ;)


Sista dagen i skolan för meej

Ikväll åker jag med Becka, hennes mamma och hennes två super fina hästar ner till västervik på meeting. Kommer hem på söndag. Jag ska hjälpa till och fota. Kommer lägga in bilderna varje kväll på datorn och så kommer ni förhoppningsvis få bilderna på direkten om det inte krånglar. I övrigt så har jag gjort 1 inställt varje dag, bilderna som lina fotade på mej och Darragh kommer upp i 3 delar och sen komemr jag att mobilblogga. Om jag har internett kommer ajg försöka blogga från datorn även på mornarna och kvällarna. Men denna helg kommer det komma in mycket bilder, hoppas ni gillar det.
 
Jag går i skolan och mamma hämtar mig direkt när jag slutar. Skyndar mig till stallet och rider min fina ponny, kl 17 rullar vi. 2,5 h tar det ungefär dit vi ska och det är ju inte överdrivet långt. Ikväll antar jag att vi bara ställer in hästarna i boxarna och packar upp till oss själva helt enkelt, inte förrens imorgon kl 11 börjar tävlingarna. 
 
Mamma sköter Darragh, Uno och kaninerna denna helg. 
 

Tagga nästa helg, hohoh..


Bilder som jag fotat och redigerat

Mobba mej inte, det här är de första bilderna jag redigerat i hela mitt liv.
Motiv: Hästar, Vatten
Fotograf: Jaaaah
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: Standard objektiv..
Vilken bild tycker ni blev bäst? :)

Känns som lördag

Men nej, det är onsdag. Idag på förmiddagen red jag ut Darragh själv i 1 timme. Gick bra, han var pigg men väldigt bra i handen. Kändes jätte bra. Solen sken och det var jätte varmt och härligt. Riktigt mysigt helt enkelt. Fixade allt i stallet och åkte sen hem. 
 
Här hemma har jag hunnit riktigt myket. Klippt alla kaninernas klor, mockat ur burarna, flyttat några av kaninerna till en annan bur, sattit upp studsmattan, krattat. Vårstädning helt enkelt. Blev riktigt snyggt. Lilla grannen Freja hjälpte mej också och efteråt fikade vi uppe på ett berg, jätte gott ;)
 
¨Nu måste jag fixa tidsinställda till fredag, lördag, söndag :)
Ska även lägga upp alla bilder - som ni vet :)
 

RSS 2.0