Resultat

Båda hästarna var helt otroliga igår! Kolla bara protokollen! Vann med Catch och kom 2:A med Cimbus (två olika klasser men samma program, LC:2) 




Nu så

Nu, nu är jag tillbaka och ska blogga som vanligt. Hemskt ledsen att den här pausen blev utan förvarning men nu ska jag blogga! 

Hej förresten! Idag är det fredag och kl halv 4 börjar mitt höstlov. Det här höstlovet kommer bli det bästa någonsin. Jag ska träffa många kompisar, soooova och rida såklart. Kommer börja höstlovet med en tävling på lördag. Jag och Catch kommer göra våran tävlings debut, bara en klubbtävling på smedstorp. Vi ska rida LC:2 och mitt mål är att få över 60% tror jag.

Jag tränade för Liane Wachtmeister (OS-ryttare) i onsdags. Hon var så bra, lugn och gav super bra tips passade mig och Catch. Catch var också riktigt fin, tror vi bö


rjar hitta varandra lite mer nu och hans muskler börjar svälla lite ;) 

Nu ska jag gå min sista dag i skolan, vi hörs sen! 

Efter ett riktigt bra markarbetespass

Fina fina Catch var grym idag


Bra dag

Igår gick jag, Mamma och Catch till Smedstorp och hoppade på utebanan. Han var sjukt fin! Hoppade med sina muskler istället för på fart och tog det för det mesta lugnt. Han gick i form större delen av ridpasset. Vi hoppade en oxer på nästan 90cm, skönt tt jag inte är riktigt lika höjdrädd nu ;) Vilket är riktigt skönt! Jag är riktigt riktigt nöjd med oss båda igår! Idag blir det vila för Catch, jag måste plugga.. 

Vi hörs sen! :)



En månad

Igår hade jag ägt Catch i exakt en månad, hel sjukt vad fort det gått! Vi firade iaf med en helt ny sadel som vi var och hämtade i Flen, passade även på att kolla runt i den hästbutiken vilket resulterade i ett nytt länntäcke? Ny ridtröja, läderbalsam och JW stigläder. Jag har köpt väldigt mycket nytt senaste tiden IOM Catch och jag tänkte tt jag ska fota det mesta och lägga upp här på bloggen.

Idag tävlade jag Cimbus och jag tycker faktiskt att det gick riktigt bra! Han blev inte seg en enda gång vilket var otroligt skönt! Sen stretade han lite med formen vilket han inte brukar göra men men, han var väldigt pigg och det är det som räknas! Jag red LB:0 och fick 61 procent vilket jag är väldigt nöjd med! 

Catch red jag ut bort till smedstorp med och på smedstorp red jag lite på banan. Han kändes väldigt fin, red med snodden men mot slutet tog jag av den. Han är så rolig att bara sitta och "leka" på eftersom han kan så mycket. Det finns otroligt mycket knappar jag kan hitta på honom. Han är så härlig att sitta på för att i 99% av fallen - om jag gör rätt gör han rätt. Han kan alla skolor allting. Våran första tävling blir en klubbis på smedstorp i slutet av oktober en dressyr tävling där jag antar att vi rider LC/LB. Våran andra blir också en klubbis men i mitten av november då är det hoppning :) Riktigt taggad! 



Hoppning igår och uteritt idag

Både igår och idag ha Catch varit jätte rolig att rida på. Igår red jag hoppningmarkarbete på gärdet, Isa var med och hjälpte till att höja och sänka och fotade, men jag vet inte hon sa att det inte blev några bra bilder :/ Han hoppade iaf jättefint och vi hoppade faktiskt en oxer på 80cm (som var ganska bred) vilket jag är stolt över med min lilla (stora) höjdrädsla... Haha men nu ska jag övervinna den helt. Det kände ia jättebra!

Idag red jag ut med Julia och Loni, en helt underbar ridtur, Det var helt vindstilla och höstigt, mys. Jag och Julia pratade om allt, ena minuten pratade vi om något väldigt seriöst och andra minuten skrattade vi så vi höll på att trilla av ;) Bästa på länge!



Sorry sorry och sorry

Extrem dålig bloggning som ni säkert märkt :/ Men jag ber om ursäkt för det och jag ska bättra mig. Tänkte berätta lite om i måndags, igår och idag.

Måndag: Farmor hämtade mig från skolan, hon hade köpt godis till mig hihi. Vi åkte till stallet och red ut en sväng. Red till ett gärde som jagvred runt lite på. I början var han lite tittig och spänd men mot slutet var han riktigt fin! På kvällen åkte jag till Vilma. 

Tisdag: Igår slutade vi 12.25 heeeelt underbart. Jag gick hem till isa och Anni och vi cyklade och köpte B&J hehe. Sen gick vi ut och fotade med Emilia och Lina. Några bilder är här nedanför. Kl halv 4 kom Lena och hämtade mig och jag åkte och red Cimbus. Värmde upp på gärdet och sedan in på banan och red igenom LB:0 två gånger. Han kändes helt okej lite seg för skänkeln ibland och han trängde in i vänster galoppen. 

Mamma hämtade mig och vi åkte till en tjej som heter Julia, skulle kolla lite D ponny grejer och herregud vad mycket grejer, sjuuuukt fina dessutom. Fick med mej en hel del haha.. Kommer snart få prislistan ;) 

Idag: Jag går i skolan till 14.05 och tar bussen till stallet. Hade tänkt att hoppa/markarbete på gärdet idag beroende på underlaget och om jag får med mej någon till stallet, om någon vill följa med kan den ju höra av sig ;) Ikväll ska jag NOG träna ;)






RSS 2.0