Patrik Kittel och Lilla jag!


Nu händer det :D

Johanna åker upp nu på morgonen och kollar på förmiddags föreställningen, jag går i skolan till 11 sen hämtar mamma mig och vi åker upp till eftermiddag och kvälls föreställlningen :D Vi kommer sitta på B läktaren bredvid Johanna och Jenny<3 Det bli uppdatering direkt från Globen!


Våran första snö!


Messar med mina fina vänner<3


Darren och Maja myser <3


Godmorgon!

Sitter i bilen påväg till skolan, har sovit hos Vilma inatt. Igår provred jag en häst och bästa Julia var med! Dock så kändes hästen så otroligt rädd.. Konstigt, men så är det! Synd om den :/ Idag så vet jag inte riktigt vad som händer.. Kanske ridning kanske inte, kanske en kompis, kanske inte ;) Vi får se helt enkelt!


Taggad till tusen nu!

4, snart 3 ynka dagar kvar till jag åker till Stockholm horse show. Fredagen, dock inte förmiddagen kommer på efter middagen och kvälls föreställningen. Jag åker dit med mamma vid ca 11, där uppe väntar Johanna och Jenny :D De åker sen med oss hem! :) så taggad, förhoppningsvis köper jag något också ;)


Vill ha..!


Mot stallet!

Ska rida ut Darragh själv mys! Sen ska jag åka till Lilla syster, Amanda! Ska sova där :)


...


Ohyes :*


Påväg hem nu..

Massa plugg väntar där :/


Ridit ;)

Har precis haft en lång mysig ridtur på Jennifers häst Uxis med Jennfer och hennes andra häst Oahu La Belle. Uppdatering kommer senare ;)


Mysigt med blixten..

.. I vätan på Jennfer, hos Jennifer ;)


Duktig!

62 % i LB <3


:)

Hejsan alla trogna bloggläsare - dock var ni flera förut, men men ;)
Jag är hemskt ledsen över den dåliga uppdateringen.. Har varit så mycket med läxor och hästar och sådär. Men nu ska jag försöka bättra mig med det.
 
Idag har jag ridit ut Darragh en sväng i mörkret, som tur var det inte så kallt!
Mamma hämtade mig direkt efter skolan, då åkte vi till bibioteket och lämnade tillbaka en bok, lånade även 3 nya so verkade läsvärda ;) Sen svängde vi förbi ICA och köpte lite mat och tidningen FRIDA till mig :D
 
Imorgon är det tävling med Cimbusen, dressyr tävling på hemma klubben. inkl Cup, så jag tycker verkligen att ni borde heja på mig! Vi ska rida en LB, bara 1 klass.
 
Vi hörs imorgon :D

Frida <3


Mot skolan..


Söta häxa!

Var me Lisa direkt efter skolan, vi hade mys! Vi gjorde omelett och pluggade ;) Myste även med Lisas hundvalp häxa, så söt! Sen red jag Cimbus, dressyr på banan. Taggar till dressyr tävlingen på hemma banan på lördag, vi hörs :)


Nov. 13, 2012


Nervös..

Imorgon då smäller det! :O Åh hoppas Hoppas! Om det går som tänkt får ni veta imorgon, annars är jag tyst ;) BTW Jätte gammal bild på mej och shettisen Erik.


Söta är vi x'D


Imorn

Imorn är det hoppning med Cimbus LD -5 och LD+5 ;) hejja på oss är ni snälla!


Uteritt<3


Svenska!

Sry för bad update men det har hänt mycket grejer, roliga grejer. Händer en jätte spännande grej på tisdag ;))


Hoppning Nemo


Nemo<3


Hoppandes mot provridning! ;)


Har varit en helt ok dag!

Gick i skolan till halv 4 :/ Men sista lektionen var Dans, det är ju alltid kul! Sen åkte jag direkt till stallet och red Darragh, ut med Vilma och Wilma. Sen åkte jag hem och plugga lite spanska och Kemi.. Nu ligger jag med en värme kudde runt tårna, hääääärligt ;) Iorgon blir det provridning på Fuxen ni fick film på igår igen :D den här gången ska mamma Longera, jag ska rida ut och hoppa lite högre ;) Förhoppningsvis kommer Film igen!


Gammal bild på mig och Darragh!


Finisen!


Provridning!


Snart skola :/

Men efter skolan blir det först gitarr och sen PROVRIDNING utav 2 sjukt fina ponnyer, vill ni ha bilder eller?


Duktiga ponny!

Film kommer förhoppningsvis ;)


LC avdelning B


Tagga tävling :D


Så tråkigt var det tyvärr :/

Gina kan inte komma idag, så det blir ingen fotografering.. Nu ska jag ta in Darragh och borsta honom iaf ;)


Uppe med tuppen!

Jag är verkligen SÄMST på att sova på morgnarna.. Har jag en ledig morgon så vaknar jag ändå vid 7/halv 8.. Det är lite jobbigt eftersom att jag aldrig riktigt får sova ut? Men men. Igår åkte Darragh på en hel duschning, tvättade hela honom inklusive man, svans och huvud. Han blev riktigt fin. Idag ska vi ju fotas :D igår red jag ut Darragh en sväng med Matilda också, vi hade kul ;) Darragh var duktig! Jag fick ju somsagt även skritta ut Holger, och becka tvingade mig att rida barbacka.. Han var super pigg och jätte stark, men jag tyckte nog att det gick bra. Imorgon ska jag tävla hoppning med Cimbus :)


Jätte ledsen..

För SÄMST uppdatering.. Men jag har jätte ont i armarna efter träningen.. x) Haha träningen med Cimbus gick iaf bra igår också! Jag hoppas ni har förstått att det var som ett Mini ridläger jag var på i 2 dagar. Jag red för en tjej som har både ridit och tränat landslaget (tror ja ;)) i dressyr :D Hon var jätte duktig och Cimbus också ;) Sen red jag även lite dressyr på Darragh hemma. Han var duktig! Idag ska jag rida Beckas D ponny Holger, ska bli kul. Dock ska vi bara rida ut i skritt och trav. Ska försöka rida Darragh också. Ikväll ska jag nog sova hos vilma. Imorn kommer Gina och fotar mig och Darragh :D Vi hörs senare!


RSS 2.0