Ap grym träning idag!

Med Cimbus! Berättar mer när jag kommer hem!


3 hela år idag!

Älskar dej<3 (detta inlägg skulle ha publicerats igår)


Höst<3


Gästbloggning!

Hej, mitt namn är Emily och jag fick äran att gästblogga här hos Jonna, hehe ;)
Jag och Jonna satt och chatta på facebook och försökte komma på någonting att blogga om, så kom vi på att vi kunde gästblogga på varandras bloggar, så nu sitter jag här och försöker komma på någonting smart att skriva om ;)
 
I vanliga fall så bloggar jag på min egna blogg som ni hittar HÄR! Där bloggar jag om allt möjligt som har med mitt liv att göra. Då handlar det automatiskt mest om just hästar och kaniner.
Jag har just nu 2 kaniner, Helga och Bonnie heter dom och dom är två underbara små dvärgkaniner. Helga fyllde 3 år i Sepember och hon har bott hos mig sen 5 februari 2011. Sen har jag min allra nyaste familjemedlem. Bonnie heter hon och hon är bara ett halvår gammal. Henne hämtade jag hem den 15 juni 2012. Henne tävlar jag i hoppning för Sörmlands kaninhoppare (SöKH)
 
Sen över till hästarna då. Jag rider på en ridskola som heter Bullersta och där rider jag två gånger i veckan. Sedan har jag också en liten liten pojke som står i samma stall som Jonna har sin ponny :) Russ-Tuss heter han och han är världens snällaste! Han är inte riktigt min men det är vi som betalar hovslagare och allt sånt. Han blir 30 år nästa år så han årkar inte bära mig, men jag  kör frihetsdressyr, longerar, kör och går promenader med honom. Och honom älskar jag över hela mitt hjärta.
 
Kram Emily
 
................................................................................................................................................................................
 
Tack Emily för att du ville gästblogga hos mej! :)

Länkbyte!

Kör på ett länkbyte med en super gullig tjej!
Hon heter Emma och Hennes blogg hittar ni HÄR!

Hallååå där!

Ja, jag vet att detta är typ "the typical bloggare" fråga, meeeeeen....
 
Nu undrar jag vad exakt vill ni läsa om idag? Jag har massa tid just nu så jag kan göra några intressanta inägg, och om ni har några önskemål så skadar ju inte det! ;) Det kan vara allt möjligt: Åsiktsinlägg,
outfits, frågestund eller något helt annat? Vad tycker DU.
 
Två gammla bilder ;)

Morn morn!

Godmorgo!
 
 
Har sovit hos mormor och morfar inatt, jag vet, jag har varit är jäääätte mycket på senste tiden ;)
Igår spelade vi bingo ;) Hah jag vann 25kr! 1 nummer ifrån 300 000kr :(
 
Igår red jag även Darragh, ute på fältet han var RIKTIGT pigg, men han var mjuk och rörlig och det kändes bra, vi jobbade i alla gångarter.
 
Förresten så tänkte jag ge er en liten planering av mitt höstlov här:
 
Måndag: Jag är här hos mormor och bara tar det lugnt. Ikväll åker jag hem igen, mormor och morfar skjutsar mig. Hemma har jag nog inte så mycket att göra.. Kanske plocka undan lite eller något sådant, men mamma tar Darragh idag ;)
 
Tisdag: Kanske är med någon kompis. Ska även rida Darragh, kanske ut med Vilma?! Skulle inte vara helt fel ;) Kanske även att en kompis till mej kommer och fotar fina höst bilder på mig och Darragh... HOPPAS ;) I sånna´fall måste jag duscha honom idag, han är jätte skitig ;)
 
Onsdag: På vid lunch ska jag rida en ny ponny, en B-ponny som tydligen har kastat av sin förra ryttare så mycket att hon inte vågat hoppa upp igen.. ;) Men ägaren ville se hur bra den kunde gå och då tyckte min tränare(Maggan) att jag skulle hoppa upp på den och rida ;) Tydligen så har den bockat väldigt mycket, men det tycker ju jag bara är kul! ;) Maggan tyckte också att den var jätte fin i dressyr, så det hoppas vi på. Vid 3 sen så ska jag vara på ett ställe som heter Brolöten med Cimbus. Det ska bli som ett "mini ridläger" där med våra klubbmedlemmar (iaf några ;)). Så det blir en ridlektion där på onsdagen. Får se om jag kan trycka in någonstans att rida Darragh också... Annars får han vila!
 
Torsdag: Jag sover från onsdag till torsdag på brolöten ;) Sen är det även en till ridlektion där på Torsdagen. Så förhoppningsvis går det bra! Sen lite senare på kvällen kanske jag typ sover hos en kompis eller något sådant. Troligtvis rider jag Darren också :D
 
Fredag: Typ inget inplanerat faktiskt.. Om jag sover hos en kompis är jag väll där, annars rider jag väll Darragh eller något sånt. Kanske att min kompis kommer och fotar  mig och darragh då istället, man vet inte ;)
 
Lördag: En riktig chill dag skulle jag tro. Inga måsten utan jag bara får göra det jag känner för! Kanske en kompis eller att jag och Darren blir fotade? Hahah.
 
Söndag: Sista dagen... Får se vad vi hittar på, förhoppningsvis något riktigt kul! :D
 
 
 
 

TÄVLINGEN IGÅR

Jag är super nöjd med resultatet från igår. Cimbus skötte sig exemplariskt inne på tävlingsbanan. Dock så är vi ju inte klaara för LA än.. Så själva procenten var ju ingen höjdare direkt, men det bryr jag mig faktiskt inte om ;) Han var super duktig.
Och mitt lag var ju grymt så tummen upp till dom, de fick lixom 72, 71 och 70% Helt sjukt duktiga! Det tackar jag de för ;) Och 2 vinster blev det ju! Först vann vi själva omgången ( Omg 3) och sen van vi hela skiten! :D Så Det blev 1 täcke och ett schabrak i vinst, kul kul! :D

Jonnas Favorit...

Mat: Hmm... Måste nog säga typ kyckling och potatisgratäng, mumma! ;)
 
Djur:Självklart HÄST, KANIN och SKÖLDPADDA, de har jag ju själv ;) Sen skulle jag gärna vilja ha en liten hund också! ;)
 
Hästras: Ganska svårt.. Jag gillar ju importer och blandraser, från typ Irland, Tyskland och Holland. Dom är fina!
 
Låt:Haha jag vet inte riktigt, varigerar sig från dag till dag... Men jag gillar ju Gagnam stayle, lite som jag är ;)
 
Blogg: Ehm. Ponnysanning.se, ganska bra. Sen gillar jag ju alla mina kompisars bloggar som jag läser varje dag! ;)
 
Godis: Massa surt, ska det vara.
 
Frukt:Annnanas, papaya och mango. Lite exotiskt sådär.
 
Läsk:Fanta exotik (såklart! ;)).
 
Affär:Gina, eller H&M (om jag ska handla vanliga kläder). Annars hööks ;)
 
Sådär ja, har ni fått reda på lite mer om mig, Jonna :)

Ridtur i frosten..


2 Vinster :D


Bildbimb - Bus i hagen


Idag taggar vi!

Idag ska jag starta min första LA med Cimbus :D Igentligen är vi inte riktigt klara för ett LA program. Men vi gör det för vårat lag och hoppas på ett godkänt resultat! Bildbomb kommer upp idag också så håll koll!
Glöm inte heller att hålla tummarna för oss ;)


Bildbomb - Dressyrträning, Cimbus

 
Hoppas ni gillar dem! ;) Kommer att komma in bildbomber framöver. Ca 1 per dag, många på g! ;)

Film dags i skolan!


Kemi nu...


Bowling! ;)

Ahahhaahahha... ;)


Nu kör vi mot restaurangen! :D


<3

Haha söt ;)


Mot ridlektion. Med Prisen!


Morgon Tv ;)

Godmorgon! Idag slutar jag skolan kl 2. Då hämtar mamma mej så ska jag rida lektion med Cimbusen. Efter det åker jag till Julia och vi ska göra iordning oss för vi ska på klassåterträff för våran förra klass (6A), vi ska först äta på resturang och sen ska vi bowla :D Ska bli riktigt kul ;) Sorry för den dåliga uppdateringen... Men ha en bra dag! :)


IDAG!

Kommer bilder på alla nya kläder jag köpte! Ska även försöka fixa bildbomb från träningen med Cimbus i torsdag, bilder från mormor, och om Julia och Amanda skickar bilderna jag tog med dom så kommer det 2 bild bomber till ;) Hoppas Hoppas!


Sådär ja!

Hemma igen, och laddat min mobil så nu börjar den normala uppdateringen igen ;) Bilder kommer på kläderna också!


Sry...

För JÄTTE dålig uppdatering, jag vet :/ Min mobil har laddat ur och jag glömde laddaren hemma :/
 
Som ni kanske listat ut är jag hos mormor och morfar hela helgen! Vi har precis varit och shoppat lite kläder ;() Bilder kommer på det när jag är hemma och kan ladda telefonen ;) Men det som vi köpte var iaf:
 
* Ett par nya gympabyxor. De är svarta med några s,å lila detaljer på. De är långa och går ända ner till fötterna. Mina som jag hade förut var aldeles för små och inte så snygga häller ;)
 
*Ett par jeans. Som är ganska mörka, perfect till vintern ;) Var verkligen ibehov av nya byxor då jag inte har så många snygga byxor att ha i skolan just nu ;)
 
*En Blå/Grön/Turkos tröja. Som är stickad och riktigt fin enligt mig, momor och morfar. Skön är den också, odck lite stickig om man inte har något under skulle jag tro ;)
 
*En lila skjorta. En lila och grå rutig skjorta, lite längre i modellen, Men fin :)
 
* En hårborste. En svart ny hårbortse. Perfekt enligt mig ;) Haha, behövde verkligem em my då jag just nu snor mammas varje dag!
 
Riktigt nöjd med mina köp idag, och somsagt bilder kommer på det när jag kommer hem! Hoppas ni ha det bra och att ni står ut med min dåliga uppdatering även imorn :)
 
//Jonna
 
 

Godmorgon!

Grym efter middag igår! Det gick jätte bra för mig att rida Cimbusen och jag tycker att det gick super bra för Julia också! Cimbus var jätte pigg och bockade lite x) Alltid lika roligt! Lisa följde ju med och fota också! Blev några bra bilder som Lisa skulle skicka till mig. Får se när det blir ;) Förhoppningsvis i helgen. Idag ska jag åka till mormor. Vi ska shoppa ;)) Ska sova där hela helgen. Vi hörs!


GRYM eftermiddag med Julia och Lisa!


Väntar på mamma i regnet!

Snart blir det tt åka och rida Cimbusen! Lisa och Julia följer med också :D Julia ska rida Mirre och Lisa ska fota (om det inte regnar allt för mycket ;) Så bilder kommer FÖRHOPPNINGSVIS från det :D


Gick super att rida sötnosen!


In school!


Träningen idag!

Kändes helt okej! Han var riktigt fin! :D trampade igen på LA programmet och det går bara framåt varje gång! Dick krånglade han lite med ryggningen efter ett missförstånd som jag tar på mig... ;) men det här ska vi nog klara :D Själv känner jag mig ganska mör efter idag.. Ett dans pass i 90 min + ett dressyr pass + att jag tömkörde Darragh lite Ida också.. Träningsvärk imorn anta jag ;) Mamma fotade även på dressyr träningen, dom bilderna ska ni få så fort jag hinner! Här är ett smakprov!


Nu..

Har jag dansat och åker mot en dressyr lektion med Cimbusen :D


My food :D


Super kul igår!

Vi hade det kul på tomtits! Men man fick visst inte fota där :/ Så det blir inga bilder. Men iaf så kollade vi på den där utställningen med riktiga (döda) människor.. Det var lite äckligt. Men men ;) Haha och sen fick jag sjukt ont i huvudet och det höll i sig hela kvällen. Nu har det gått över lite. Måste gå till skolan iaf. I eftermiddag är det gitarr :D Vi hörs.


Påväg!


Dagens Planer!

Idag står Tomtist på schemat! För er som inte vet vad det är är det typ som en utställning av experiment, men MYCKET roligare ;) Darragh vilar idag, red både igår och förrgår tömkörde mamma. Sen ikväll da, får vi se om jag följer med på gympan eller om jag är hos vilma och kollar på SOLSIDAN :D Men jag uppdaterar er med bilder under dagen!


Young, Wild And Free!


Myys vi hade igår ikväll :*



Dressyr träningen igår!

Vi tränade LA:1 det fick faktiskt riktigt bra! :) Super kul och han skötta sig bra! Han var pigg och glad och det känns faktiskt som att vi skulle kunna gå godkänt i finalen av DIV 2 i slutet av oktober! Jag hade ju aldrig startat en LA om det inte hade vart för laget... ;) Vi är egentligen inte färdiga för det. Men annars får laget rida på bara 3 st ;) Så vi taggar!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_5077b0b8e087c36089bc066a.jpg" class="image">


Snart ska jag..

Träna dressyr med Cimbusen x))


Åker buss..

Igår åkte jag till Vilma direkt efter skolan. Vi åt och lite så.. Red Vilmas ponny sen också, Loni. Gick helt ok. Sen red jag en stor häst i stallet, Chili. Han var jätte seg ;) Men det gick väll bra ändå! Sen åkte jag hem och duschade och sooov. Idag ska jag däremot rida min egna ponny ;) Tänkte rida lite på galoppbanan. Mamma hämtar mig vid 5 så jag har lite bråttom. Sen ska jag äta LAX :D


Matte!

Uppdaterar vid 3 om igår och idag! ;)


Mot stallet!


OMG vad mycket plugg ;)


Heeeem<3


Godmorgon!

Idag går jag i skolan till 15.25...-.- Sen blir det min första gitarr lektion på typ 1 år :D Taggad! Dock är jag inte helt frisk tror jag tyvärr.. Efter gitarren ska jag rida Darragh. Ut någonstans ;) i helgen har det ju varit lite dålig update också, tyvärr. Jag har haft fullt upp. Från fredag till lördag har jag sovit hos mormor och morfar. Mysigt :D Skönt att äntligen få sova ut lördag morgon också. På söndag (igår) var det fullt i schemat. Började med att släppa ihop 11 st hästar (inkl Darragh) kl 9.00, det gick bra! Sen åkte jag och red Lill Crim med Jasmine som red hennes häst. Vi red lite på banan. Jag tyckte styret gick helt ok! :) Sen åkte jag med min tränare Maggan till en tävling i gripen, hon skulle dömma. Så jag satt med henne och lysnade och kollade. Efter det hade mamma gympa, där var även Vilma så jag åkte med henne sen, kollade på solsidan :D Älskart!


Är på dressyrtävling med min tränare!

Hon drömmer och jag sitter med och lyssnar ;)


Ihop släpp'


Hehe ;)


Mormor och morfars nya katt!

Sessan is the name<3


Påväg till mormor ;)


Anonymus är pågång..


Bästa boken!<3


Åh, kärlek!


Skimmel power!


Idag...

•Ska jag rida min söta lilla Darragh!<3. •Ska jag gå och lägga mig tidigt & sova!
•Ska jag PLUGGA! En massa, tyvärr.... •Ska jag gå i skolan till hela 15.05, tråk.. •Ska jag ta bussen direkt till stallet! •Hann jag inte ta med mig Mellis ://


Tävlar!

Jag är med & tävlar på www.nellieberntsson.se om 2 st Stockholm Horse Show biljetter i samarbete med horsemeup.se


Usch, precis spelat Slender!

2012s läskigaste spel..


Den här lilla sötnosen ska jag rida nu! ;)


3 gamla bilder på mig och Darragh!


Slutat nu, TIDIGT! :D

Nu ska jag ta bussen hem och käka Mellis. Sen blir det väll lite plugg innan jag går över till Jasmine och rider med henne! Bilder på hästen m.m kommer! BTW. Så släppte vi ner Darragh till stora gräs hagen tsm med hans kompisar igår och det tyckte han såklart var super kul. Ska försöka ladda upp film på videofyme så ni får se! ;D


Nu åker jag mot en ny dag i skolan!


Time to sleep!

Dagen har varit helt ok! Slutade sent, men hade dans sista lektionen så det var kul! ;D Sen hämtade mamma mig direkt bör jag slutade och så åkte vi till Cimbus stall. Jag red Cimbus och mamma red en annan häst som står där, vi red ut tsm ;) Och Cimbus var på bock-humör, så det var super kul;D imorn ska jag rida en häst hos mina grannar! :D Ska bli superkul. Har inte ridit den förut. Jag ska rida ut med tjejen som äger hästarna (eller aa, ägarens barn) Vi hörs imorn!


Time to ride!


Rida Cimbus i solen! :D


Till skolan! ;)


Utvärdering av tävlinsplatsen.

Parkering: Lite svårt att hitta dit. Men när man väl var där var det bra, ganska litet. Men jätte nära tävlingsbanan och framridningen. - 8 av 10 poäng.
 
Framridning: Det var super fin framridning och man kunde välja om man ville rida fram ute eller inne så det var super. Lite kladdigt ute bara.. - 9 av 10 poäng.
 
Tävlingsbanan: Det var jätte fin tävlingsbana. Bra underlag och inte för nära men ändå inte förlångt ifrrån publiken, lika så med framridningen. - 10 av 10. 
 
 
Cafeterian: Var precis i öppningen av ridhuset. Så ingenstans att sitta eller så. Inte så jätte mycket att välja på. Men bra och vettiga priser. - 4 av 10 poäng.
 
Personalen: Träffade bara några.. Inte toppen tyckte jag då dom var lite tjuriga och dem flesta var inte ens hästkunniga?! - 4 av 10 poäng.
 
Övrigt: I övrigt var det väldigt fint och lyxigt och låg precis vid ett slott och en jätte fin sjö med bro över osv. RIKTIGT fint! - 10 av 10.
 
Så utav mig blir det 7,5 av 10 poäng! Super bra :)
 

 
 

Ute och går.. ;)


Hål från spanskan!

Så himla skönt! :D Men iaf, slutar skolan 15.25 då åker jag buss till stallet, ska rida eller gå med Darragh har inte bestämt ;)


RSS 2.0