Bilder från kvällshoppningen!


Mina prinsar!


Tar en morgon prommis med Darren!


Grymt!

En grym dag med 2 grymma ponnyer, 1 grym tränare, grymma vänner, en grym båt och en grym ring! Vi tar det från början: Vaknade hos Vilma då jag sovit där. Vi åkte till stallet vid 8, gjorde iordning pollarna och red iväg. Lektionen började kl 9. Super nöjd med både Darragh och min prestation på hopp träningen. Vi fick typ 3 stopp och jag åkte av en gång, men jag är super super nöjd! Ni har ju sett film också?! I slutet hoppade vi en bana på 80 - 90cm med TITT hinder ( bl.a. En ko, en matta med solrosor, en grind och plank.). Sen skrittade vi hem igen och fixade hästarna. Jag följde sedan med Vilma hem igen och vi åkte ring och Båt! Super kul, jag och Vilma åkte tsm. Jag satt i Vilmas knä i ringen! HAHA! Vi åkte av ganska många gånger men kul vare och jag flög dubbelt så högt som ringen... Sen var det Cimbus tur att bli hoppa på. Han var rätt seg men det gick bra, vi hoppade ute alls högt eller mycket. Det har ni ju också film på?! ;) sen åkte jag med mamma hem och nu ska jag sova! :) Imorgon blir det upp tidigt för att rida Darren vid typ halv 8 och sedan hänga med Vilma heeeeela dagen, loove!


Untitled Video

Haha jag har både lånat skor och väst och hjälm


Kollar fälttävlan!

Heja Ludvig!!


Untitled Video


Nu mot stallet och Lektion!

Nu åker jag med Vilma, Emma och Vilmas kusin Hannah. Jag och Vilma ska på hopp lektion till Vilmas andra kusiner ;) Om jag hittar någon som kan filma kommer det nog filmer!


Sova hos Vilma!

Japp Japp, nu blir det att sova efter en lång dag! Sover hos Vilma inatt. Imorgon blir det träning för Jannika med Vilma och hennes 2 kusiner. Kl 9 ska vi vara där så upp tidigt! På kvällen ska jag rida Cimbus.


Nu blir det att åka rum med brudarna!


Rida på vallen!


Snart mot stallet.

Darragh ska ridas idag. Antingen får jag rida ut själv, mamma får springa med eller så får jag försöka hitta någon att rida ut med ;)


Tränings värk och rygg ont..

Japp så är det. Efter den grymma träningen igår får jag SÅKLART träningsvärk i armarna, och jätte ont i ryggen. Det för ont när jag går, står och ligger. Det ända som går någorlunda bra är att sitta. Så inatt sov jag halvt sittandes halvt liggandes. Hoppas det går över nu bara.. Det är ju så mycket besvärligare.


God morgon!

Idag är det först häst loppis på smedstorp kl 10. 00 sen åker vi direkt till stallet och jag rider Darragh. Vet inte riktigt hur han ska ridas än men troligtvis ut någonstans ;) Kl 17 ska vi vara hos Vilma, hon fyller år idag så det blir lite mat m.m! Kulkul! Hörs!



Kommentera era bloggar här!

Så går jag in och kollar dom och skriver en kommentar! Japp, jag har tråkigt ;)


Cimbusen!

Gick så himla bra!! Han var sjukt fin, vändbar och lätt svängd. Super skönt nu inför div 2.


En gång till!

Yeah åkte ring idag igen och denna gång mycket svängar och VÅGOR!! :D stolt Asså!


Är hos Vilma!

Sitter i soffan hos Vilma. Idag ska vi nog inte göra så mycket faktiskt. Kanske att vi åker båt elr nått, eller badar?! Ikväll blir det lektion med Cimbus! Dressyr för Maggan! Kommer säkert någon liten film om han går bra ;) Vi hörs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_5013ac649606ee7352000c3a.jpg" class="image">


Yeah!

Vågade äntligen åka ring! Kul vare också, körde nästan bara rakt fram, men jag är riktigt stolt ;)


Gosar!

Med Vilmas lillasysters Kanin! Medans jag väntar på Vilma. Sjukt söt liten lurvtuss!


Snälla Mamma, mormor, morfar, farmor, farfar, någon bara köp någon av dem åt mej!


Tjobree!

Sitter i soffan och har precis ätit mat, knyten med potatis, bönor, smör, kantareller m.m. Gott vare iaf.
Innan det skulle jag skritta ut Darragh och mamma skulle följa med och plocka svamp. Men det blev typ ingen skritt tur.. Hehe det blev lite trav och galopp också ;)
 
Ikväll ska jag sova hos Vilma. Vi ska åka ring efter båten! Jag ska idag våga åka ringen har jag bestämt... får se om jag vågar, pepp?
 
imorgon ska jag rida ut Darragh OCH RIDA LEKTION MED CIMBUS! :D Hoppas han är pigg och bockig! 
 
Vi hörs, OM blogg appen funkar! Annars blir det nog tyvärr ingen mer uppdatering förens n'är jag kommer hem imorn :/

Skritta Darren


Jätte ledsen!

För den usla uppdateringen ni fick igår.. Blogg.se appen funkade inte. Jag jobbade från 10 till 4 hos maggan Me att kasta hö. Sen åkte jag och mamma direkt till stallet och gjorde iordning Darragh. Sen åkte vi mot kvällshoppningen! Darragh var inte alls lika seg, skönt! Så vi började med 70cm (LC). Vi fick några dåliga språng då han kommer lite nära ibland, annars super! 80cm (LB) han var lite tröttare ;) men vi fick en jätte bra och felfri runda! Jätte nöjd med både pollen och mej (faktiskt). Då banan faktiskt hade sina svårigheter och en Mur, en trippelbarr, ett "regnbågshinder" och ett plank! :)


Värdens bästa!

Felfria i både LC och LB! Älskar dej!<3


Felfria både LC och LB!

Duktiga ponnyn!


Mot kvällshoppning! :D


Sry, men jobbar fortfarande!


Igår var en ganska bra dag! Vi badade ned amanda oh Vilma. Sen åkte jag båt med dom också. Jag körde båten för jag vågar inte åka ringen ;) sen red jag Darragh lite lätt. Fortfarande seg.. Idag blir det jobb hos Maggan kl10 för min del. Ikväll är det kvällshoppning. Ska hoppa LC och LB ( 70 & 80 ). Kanske stryker oss i 80, beror på hur han känns ;) Nu måste jag kliva upp ur sängen.


Har åkt båt och ring!


Mot badet!


Snart mot badet!

Gick upp vid halv 9 och nu har jag ätit frukost. Kollar lite på TV. Snart ska jag och mamma åka till stranden. Tror att Amanda, Ellen och kanske Vilma ska komma också! Kul kul! Det ska tydligen bli 28 (!) grader idag! :D


Just A Random Pic From My IPhone


Hemma från stallet!

Red Darragh mamma sprang med ;) Darragh var jätte seg... Det var ju jätte varmt också! Men det gick bra annars. Nu står han inne och vilar, vi släpper ut honom vid 5 ungefär. Nu ska jag läsa lite tror jag sen till Darragh da ;)


God morgon!

Får se vad jag ska göra idag. Iaf rida Darragh. Mer uppdatering sen!


Det var Härligt att dra på sig stall kläderna och kliva in i stallet!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500d88f9e087c35aff000020.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500d88f9e087c35aff000020.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500d88f9e087c35aff000020.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500d88f9e087c35aff000020.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500d8db5ddf2b3111b00001a.jpg" class="image">


Härligt att dra på sig stall kläderna och kliva in i stallet!


Läser lite i min mysiga USA filt<3


Påväg till stan!

Sitter i bilen med mormor och mamma, vi är påväg till stan. Ska äta på resturang och kolla på någon utställning ;) Ikväll blir det att Rida Darren. Bild uppdatering under dagen kommer! BTW, vad tycker ni om designen? :D Vi ska dock byta färg från grön till himel blå, vad tror ni om det? ;)


Varsågod Jonna!

Nu är Jonnas design kvar, blev inte helt som hon ville menmen. Hoppas hon blir nöjd ändå :) Ni andra får gärna säga vad ni tycker också. Gå gärna in på min blogg där jag bloggar med en kompis http://teameles.blogg.se/ kram från mig!

Ny design!

Från emilia, tack så mycket! :D ps. För att kommenteRa klickar ni på * "* st" högst upp i varje inlägg efter "kommentarer:"


Håll utkik!

Ny design kommer upp alldeles snart, håll koll!


Oklart i fototävlingen.

Sry, det du ska göra för att delta i fototävlingen med tema djur är att: Publisera ett inlägg på din blogg med rubriken "Fototävling på munsborodarragh.blogg.se". I det inlägget ska även din bild vara! Sen länkar du det inlägget i en kommentar här på min blogg, hoppa ni fattar. Annars får ni bara fråga!


Fototävling! Tema Djur.

Nu ska jag ha en fototävling här på bloggen. Tävlingen kommer hålla på i 2 veckor, alltså presenteras vinnaren nästnästa söndag. Alla får delta. Bilden ska vara tagen av DIG SJÄLV. Du får ändast delta med 1 bild. Vinnaren får ett eget inlägg & blir länkad längst ner i mina inlägg varje dag i en vecka! För att delta ska du publicera ett inlägg på din blogg med rubriken "foto tävling på munsborodarragh.blogg.se". Sen länkar du det inlägget i detta inlägg. Tänk på att temat är djur! LYCKA TILL! :)


Agillity med hunden, som sen hoppar över staketet..


Tjena!

Sitter i bilen, påväg till Fredrik med dricka. Han jobbar, kör gräs. Idag är inte jag med ;) Mamma kommer och hämtar mig ikväll. Skönt att sova hemma lite också! Se vad jag gör sen, hörs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500bcbbbddf2b3481000015d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500bcbbbddf2b3481000015d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500bcbbbddf2b3481000015d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_500bcbbbddf2b3481000015d.jpg" class="image">


Tjena!

Sitter i bilen, påväg till Fredrik med dricka. Han jobbar, kör gräs. Idag är inte jag med ;) Mamma kommer och hämtar mig ikväll. Skönt att sova hemma lite också! Se vad jag gör sen, hörs!


Cimbus information!

Cimbus håller just nu på att sättas igång utav ägaren. I Augusti ska han troligtvis komma några veckor till mej. Då kan jag få igång honom på riktigt, då ägaren inte rider honom. I höst ska han gå div. 2 dressyr. Tagga! Mer uppdatering ang honom när han kommer till mej ;)


Fina blommor ;)


Kollar på 100 tums TV!

Lyxig TV min morbror och moster har! ;)


Är med och kör gräs! ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_50095fb2ddf2b322cd000074.jpg" class="image">


Just A Random Pic From My iPhone!


Sitter i soffan hos Jenny!

Har precis vaknat, Fredrik åkte och jobba men jag väntar på att Jenny ska vakna! ;) Idag ska vi nog inte göra så mycket, vi hörs!


Hej!

Sorry för usel uppdatering, har ute haft någon teckning alls :/ Men iaf , är hos mormor & morfar, har inte gjort någe mycke alls. Har plockat svamp. Jätte dåligt med svamp här. Ikväll åker jag till moster och morbror :D vi hörs! Tänk på att jag har dålig teckning så det inte blir så mycket uppdatering.


Bilen :)

Sitter i bilen påväg till stan för att Fika med mamma, mammas kompis Pia och pias barn (min bästa vän) Olivia :D Ikväll ska jag åka till mormor och morfar och imorgon till min moster och morbror, sover där några nätter! :D Skrittade Darragh barbacka och mötte en älg :S


Tjenare!

Sitter i soffan, har precis ätit frukost. Vi ska snart åka till stallet. Darragh ska skrittas. Det ska åska idag också :S Efter stallet ska jag inte göra så mycket faktiskt ;)


God natt!

Nu ska lillan sova ;) Hörs imorn! Om det är något speciellt ni vill att jag skriver om imorn får ni gärna kommentera.


Mineralvatten + svamprensning

Hittade faktiskt riktigt mycket svamp nu när vi var ute och gick med grannarna! Typ en halv Ica kasse :D


Plockar svamp ;)


Just A Random Pic From My IPhone


Haha!

Fail... Jag har på mig västen tröjan på videorna, bara så ni vet lixom ;)


Untitled Video


Untitled Video


Hoppning på schemat!


Nu är jag vaken :D

Ska käka frukost och kolla på Tv. Sen åker vi mot stallet och hoppa! :D Vi hörs senare!


Idag + imorgon!

Tänkte berätta om hur min dag har varit! Började med att gå upp vid 9. Åt en kantarell smörgås med Keso framför TV:n. Sen åkte vi till stan. Sprang runt lite där och mamma fixade några ärenden. Sen åkte vi hem och åt lite lax. Efter det: Mot stallet! Jag och mamma red ut, runt lite på vägar och skogen. KATTUNGAR I STALLET NU! Så sjukt söta, ändast 1 dag gamla! 1 gul (min favvo, älskar gula katter), 2 svarta och en sköldpadds färgad. Söööta! :* Bilder kommer på dom någon gång ;) så söta! Iaf, när jh kom hem gick jag på en gång till Freja, vi tog goliat och hag lädde dom när hon red. Frejas ena brorsa & mamma följde med också och vi hittade lite svamp. Imorgon: Det som är planerat är att jag ska hoppa Darragh, nu när jag vet att Videofyme funkar, kommer ni definitivt få filmer! Ska även åka vagn bakom Goliat :) Kanske även sova över hos grannarna! Vi hörs! Grannarnas söta kattunge (Ja, dom har också en kattunge! )


Har varit ute och lätt Freja när hon red Goliat!


Ut och rida nu!


Darraghs mule utan solhälosan... Stackarn! :/


Test


Video?!

Ordet kommer upp en video här i det närmsta inlägget är det bara test, och altså inget att bry sig om ;)


Målat naglarna x))


Sitter i bilen.

Väntar på mamma, hon är inne och handlar rödbetor ;) Hoppar inte Darragh idag, utan imorn. Mamma ville tydligen rida ut med mej. Hon ska rida stallägarens häst Cactuz som precis har kommit hem efter att ha blivit utlånad. Sen får vi se vad jag gör ikväll, kanske en spring tur igen? :D På onsdag kväll åker jag till Jenny och Fredrik (moster och morbror) och sover där några dagar, vi ska fiska mm :) ska bli kul! Snart ska vi iaf åka ifrån Ica, hem och äta lite Lax, mumms ;) käka en glass på stan också!


Mot stan!


Kantarell smörgås med keso!


God morgon!

Kollar lite på Tv och håller på med datorn lite ;) Idag ska jag hoppa Darragh :D Kommer filmer från det om Videofyme appen funkar.


Yeah!

Känner mej riktigt stolt nu faktiskt! Kom äntligen ut och sprang, dock så cyklade jag 5 min och gick 5 min, men jag var ute i sammanlagt 30 min så jag sprang i 20 min! Wihooo! :D


Dem nya Hovrkatsarna!


Lärorikt ridpass.

Red ut Darragh själv. I skogen på lite vägar och sådär. Innan vi äns hunnit 500m börjar han med sitt låtsats-bli-rädd-så-att-jag-ska-bli-rädd-beteénde. Fast jag blir såklart bara irriterad... Så han börjar stegra och hoppa iväg, även försöka galoppera hem.... Men DÅ äger hackamoret eftersom att han inte kan bita tag i bettet, så kan han inte dra hem lika lätt. Så han vände 3ggr men sedan fick jag förbi honom. 
 
Han fortsatte vara allmänt "fjantig" hela rundan. Väldigt pigg ocskå men det är bara kul! Bara han inte håller på och stegrar och grejar, då är han jobbig ;)
 

Ute och rider!


Vilken längd på tyglarna?

Jag försöker att alltid köpa en storlek större tyglar till min häst. Han som då egentligen ska ha PONNY storlek, försöker jag att alltid köpa COB storlek till.  Ofta blir PONNY tyglarna för korta. Mina gummityglar, som är storlek PONNY, blir förkorta så jag får sitta med handen framme på halsen för att han ska kunna sträcka på halsen ORDETLIGT, Och det vill han gärna göra.
 
Jag tycker det är bra att köpa en storlek större än vad hästen egentligen ska ha, det blir friare för dom i den FRIA skritten, om man tex är ute och skrittar sin häst eller tar en paus i ridpasset. Då tycker jag att hästen ska få gå och riktigt SLAPPA och strosa runt lite bara, för det är ju ändå en paus?!
 
Nu har jag precis köpt ett par nya tyglar i storlek COB. Dom blev lite för långa då han nästa kliver i tyglarna om dom hänger snett på halsen. Jag får sitta och hålla koll på dem. I traven och galoppen - när man har korta tyglar - blir "ögglan" väldigt lång och hänger och slänger lite. Så den får jag hålla i lite extra.
MEN jag tar häldre att jag får hålla lite extra koll på tyglarna och att Darragh kan få gå och slappa lite i den fria skritten/ pausen. 
 
Vad tycker ni om detta? Köper ni stora tyglar?

Nya tyglarna!


Ny header på g!

En ny header håller på att göras då man inte kan se min nuvarande header :/ Men den nya headern kommer vara någorlunda lik den gamla, så ni får hålla utkik! ;)


Just A Random Pic From My IPhone!


Sov så gott nu!

Idag blir det även att säga farväl till Julia, Lisa, Ellen och Bella som åker ner till ssc i en vecka, kommer sakna er underbaraste vänner! <3


Då har även jag skaffat mej Videofyme!

Hoppas på att det är en bra app, det börjar ju som dom flesta tycker det! ;) HAR DU VIDEOFYME? VAD TYCKER DU ÄR DET BÄSTA OCH DET SÄMSTA MED APPEN?


Dagens Ridpass.

Red ut Darragh med Vilma och Loni. Ca 1h. Red lite i skogen och påvägar, även över några små hinder i skogen. Darragh var JÄTTE pigg ;) Red på hackamoret. Dock när han är pigg och jag rider med hackamoret "krullar" han lätt ihop sig. dock är det bara bra för hand rygg, men han får mera kraft med huvudet där nere.. Haha men det är roligt när han är pigg, min älskling :)


Den nya super borsten ;)

Den nya borsten jag köpte i Ullared. Det är en ryktborste med svamp i. Jätte bra om hästen är dammig. Då kan man bara fukta svampen lite, BOM och allt dam är borta!


Svar på kommentar!

Frågan var: Varför jag smörjer in Darragh med solhälosan?! Svar: Jag smörjer in honom på mulen för han blir bränd av solen där och blir jätte sårig :/<3 Frågan var ifrån: Lina :)


Hästgodiset från Ullared!


Darragh :D

En riktig liten skitgris med solhälosan på mulen ;)


Det andra nya skalet, med blommor på, love!


Dem nya ridstrumporna, har även ett par vita.


Mitt nya linne och mitt nya silikon skal! :)


Fick äntligen sova ut i MIN sköna säng.

Härligt att äntligen få sova ut (y) Idag ska jag rida :D Och ni ska få bilder på mina nya grejor från Ullared. Vill ni ha något mer är det bara att säga till! :D


Äntligen snart hemma.

Typ ändast bara 1h kvar ;) Nu är jag såhäääääär trött... Har shoppat loss på Ullared ;) Köpte: •Ett linne med fransar. •En genomskinlig t-shirt. •En mysig USA filt. •Häst godis • 2 iPhone skal, ett vitt silikone och ett genomskinligt med blommor på. • En ryktborste med svamp i. •Godis till kaninerna. Säker något mer, men det kommer jag inte på ;) Tyvärr hittade jag inget till Uno :( Vi hörs imorgon, då får ni även bilder på grejorna jag köpt! Vi har iaf haft en super semester som jag sent kommer glömma :')<3


Ohyeah!


Gottigt i bilen :)


Godmorgon kära läsare ;)

Snart åker vi mot ULLARED (:D) och hem! :) Ska bli kul och rida igen. Träffa Darragh, kaninerna, och Uno :) Nu ska vi köpa remmar och gå och hoppa ett tag :) Hörs!


Har spelat golf, såklart vann man! ;)

Yeah, vann med över 10p. Spelade mot Vilma, Helena, Alva och mamma! Sen åt vi glass (bild) Nu är det snart mat, sen ska vi ta ett kvällsdopp i havet :) Imorgon åker vi :/ men vi tar vägen förbi Ullared :D Vi hörs!


To the beach!


Godmorgon!

Imorgon åker vi hem igen, tråkigt men lite skönt. Vi har inte direkt haft tur med vädret här. Inatt har det regnat och blåst som in i f*n, ingen har kunnat sova. Tur iaf att vi har husvagn och inte tält ;) Idag ska vi kanske bada, spela frisbie (stavning?) golf, spela äventyrs golf, äta, hoppa på en jätte stor Matta m.m. På fredag när vi åker hem tar vi svängen förbi Ullared :D (y) så himla kul, love it!


Just A Random Pic From My IPhone!


Bilder från stranden!


Visste ni att...

Cimbus är den jobbigaste ponny jag träffat... ;)
 
*Detta inlägg är  tidsinställt.
 
*Nu är jag troligtvis på stranden i halmstad.
 
*Jag fyller 20 Januari.
 

På stranden! :D


Just A Random Pic From My IPhone!


Har ätit!


Natt dopp!

Japp igår natt blev det ett dopp i det VARMA havet, ja det var varmt! Fast det var bara jag och Vilma som gjorde det ;) Jöte höga vågor var det också, mysigt! :D Nu är vi påväg till stan! :)


Bilder Från Google på Halmstad (Där vi är just nu)

 
Jag har ju också med Mej kameran så bilder från mej kommer när vi åkt hem! :)

Vad gör man om man går vilde på en Camping? Kramar ett träd Ofc! ;)


Resan hit..

..Tog 10h men nu äntligen är vi framme! :D Nu ska vi äta. Sen ska vi gå och kolla nere vi stranden och sådär :D Tar med mej både mobilen så ni får några bilder på engång, och systemkameran så ni får några fina biler när jag kommer hem :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2362237/images/2012/pic_4ffb1d44e087c35e53000658.jpg" class="image">


Just A Random Pic From My IPhone!


10 sanningar om mej själv!

1. Jag har älskat hästar hela mitt liv. 2. Min favvo färg är mörkröd. 3. Jag orkar aldrig gå upp när jag borde göra det... 4. Jag är duktig på att klättra i träd. 5. Min favvo bok är Cirkeln/Eld. 6. Jag är jätte glad och lättad över att blogg appen har börjat fungera igen. 7. Just nu åker jag bil. 8. Resan ner hit till Halmstad har tagit 8 h HITTILS... 9. Jag smörjer solhälosan på Darraghs mule varje dag. 10. Jag älskar chips!


Just A Random Pic From My IPhone!


Nu har jag tid!

Önska vad ni vill! Jag kan göra: Ett bild inlägg med massa bilder från min mobil på tex Cimbus/Darragh/mej eller det ni önskar! Ett åsiktisinlägg om det ni vill? Jag kan skriva ett fakta inlägg om vad ni önskar?! Så önska på bara! :D


Det roligaste på bilresan ;)

Med över 600 sidor, VÄRDENS bästa bok!


Just A Random Pic From My IPhone!


Godnatt bloggen! :)


Jag är med och tävlar på Nellieberntsson.blogg.se


Nattar Darren ;)


Darragh Då och Nu!

 
Vad tycker ni? ;)

Just A Random Pic From My IPhone!


Just A Random Pic From My iPhone!


Ohyeah!

Blogg appen börjar fungera igen! :D Nu blir det grym update! Skönt att det börja funka nu innan jag åker också, för dit har jag inte med mej någon dator ju. Det kommer ju även att komma upp många nya bilder ;) Aja härligt! Vi hörs!


Ridit i åska = check!

Japp, rubriken lyder... HEMSK var det.. Det åskade inte jätte mycket men det åskade. I skogen var jag och red med Vilma och Loni. Vi var påväg hem då det brakade loss... Så både vi och hästarna blev ju rädda. Vi travade hem nästan hela vägen hem. Men när vi väll va inne i stallet brakade det loss ännu mer och det regnade som ***. Inte kul.. Men men nu är jag hemma iaf ;)<3

HejHej!

Såhär ser min dag ut idag:
 
Åker till stallet halv 10. Kl. 10 åker Cimbus hem. Kommer sakna honom lite :/ Men jag får ju komma och rida när jag vill, så inga större problem ;) Efter det ska Darren ridas, antagligen ut med Vilma och Loni. På eftermiddagen ska vi åka till Vilma och packa husvagnen m.m Kanske blir att åka lite båt också x))
 
Hörs!
'

ÖnskeInlägg / Åsiktsinlägg?!

Vill ni att jag skriver ett åsiktsinlägg/Önskeinlägg ikväll or somthing?
 
Önska på bara! :D
 

Ridningen igår, Cimbus & Darragh!

Cimbus:

Vi skulle testa "Voltige" På banan.
Det var super roligt. Vi hade ingen sadel eller träns. Mamma longerade honom i grimma & jag red barbacka.
Han var pigg och sprallig, och jag hade inget att hålla i :S Hehe men jag satt kvar och gjorde tillochmed lite "konster" ;)
 
Darragh:
 

Red ut, mamma sprang med.
Idag red vi på vanliga träns bettet igen, för han har fått skav av kejdan på hackamoret... :/
Aja, han var ganska pigg och "Hoppig" ;) Så han var rädd för det mesta m.m. 
När vi red förbi min tränare Maggans bana, stog det några små, små "hinder" där. Jag tänkte ta och hoppa dom, Men det tyckte INTE Darragh. Han stannade flera meter innan, kastade sig och höll på.. Så vi tror att det beror på bettet, att han stannar altså. För han går ju klockrent med Hackamoret?!
 
Sen har även Darragh börjat trapa sig själv på höger fram ben. Iförrgår var första gången, och nu när jag rider går det upp hela tiden, något tips?

Tjiiiinare! :D

Har precis kommit hem från min farmor och farfar där det var Loppis idag! Jag stog och sålde.
Tjäna faktiskt över hela 500kr! :D
Dom pengarna tar jag med mej till Halmstad på måndag.
 
Ska rida båda hästarna idag. Ska försöka köra lite voltige på Cimbus idag, haha. Önska mej lycka till, barbacka och allt! 
 
Darragh ska ridas ut, antagligen själv.
 
Ikväll blir det bara att packa och fixxa. Taggad till Måndag o Halmstad! :D
 
Hörs! 

Cimbus!

Jo, jag tänkte berättalitemer fakta om just CIMBUS, kom på att det har ni inte fått! ^^
 
Namn: Prins Cimbus
Född: 2007
Ägare: Lena Fagerlund
Tävlings Nivå: LB Dressyr + LD Hoppning
Färg: Svart / Mörkbrun
Ras: Russ
 
Jag började rida Cimbus för 1,5 år sen, en vinter. Då kunde han inte ens fatta galopp. 
Nu går han i LA form i dressyr och tävlar LB. Han kan fortfarande vara väldigt envis och inte vilja fatta galopp, men han gör det.
 
I hoppningen kan han slarva lite men han har kapacitet! 
Han kan HOPPA. Dock vill vi inte gå för fort fram med just hoppningen.
 
Cimbus är en sprallig liten ponny so är busig. Han kan vara HEMSK. Ja menar det. Haha ibland asså...
Mest när man pysslar med honom. Härodagen till exempel: 
Jag kom med hö påsen till honom i hagen = Han atakerade mej och höpåsen för att få äta... När jag motade bort honom sparkade han mot mej.
Han BITS på riktigt. Det var det problemet vi sökte med till ponnyakuten 4 och vi kom till castingen. Där han var hemskare än vanligt.. Jag tror det blev för mycket.
 
Nu ska han få sommar vila! Så vi kan rida div. 2 i höst, dressyr såklart! 
 
Men vilken otrolig utveckling han har gjort.. Från att inte kunna galoppera, till att gå LB dressyr på 1,5 år!
 
Här är bilder på Cimbus från innan LENA köpte honom:
Och NU:
 
Utveckling? 
 
 
 
 
 

Bara ett litet tag till... ;)

Hihi ligger i sängen och funderar över om jag borde gå
Upp.. Det lutar mot nej faktiskt ;)
 
Jo men snart upp och äta frukost. Sen kommer Vilma och hämtar mej, vi ska åka ring! Fast jag vet inte om jag vågar egentligen... Men jag har bestämt mig: jag SKA åka!! Så, då var det sakt ;)
 
Måste rida hästarna idag också. Cimbus åker hem på söndag. Han ska få lite sommar vila innan det blir div 2 i höst! Han är ju bara 5 år.
 
På måndag åker även jag, mamma, Vilma , Vilmas mamma, Vilmas lillasyster och Vilmas lillebror till halmstad med deras husvagn!! :D
 
Vi hörs!

Goder kväll!! ;)

Nu ska ja äntligen få sova!
JÄTTE bra och riktigt rolig dag. Började med atta jag vaknade kl 7.30 och låg och läste ett tag, sen åt frukost och kollade på TV. Efter det cyklade jag ner till badet där Vilma, Ellen och Amanda kom och hämtade mej med båten! :D Vi åkte först bara båt men sen hämtade vi även ringen så vi åkte efter båten, dock inte jag för jag är för feg.. Så jag körde istället ;)
 
Sen på kvällen åkte vi till Farfar som fyller år idag! :) Åt och fikade m.m. Mys!
 
Imorn ska jag åka båt med Vilma och Ellen igen! ;) Även Vilmas kusin Madicken!
 
Vi hörd imorgon bitti!

Dagen!

Sry för SÄMST update..

Idag har jag jobbat sen kl halv 8 hos Maggan, precis som igår. Mest hökörning. Vi bygde även banan till "Pay and jump" som var på kvällen.

Jag startade Cimbus och Darragh varsin klass. Båda hästarna var JÄTTE sega... Eller Darragh blir ju aldrig riktigt seg då han är så känslig, men han var trött. Det var en sån otrolig HETTA. Cimbus skulle ha startat 70cm men vi bytte till 60, då det var så varmt. Vi fick en felfri runda och det kändes okey, bortsätt från att han var sjukt seg ;)

Darragh startade jag 80cm. Det gick bra! Fick ett pet men det var mitt fel, jag var osäker själv och var före honom så han tappade ner vänster bakben på bakbommen, men men.

Jag är sjukt nöjd med pollarna!

Imorn blir det att åka båt med Vilma och Ellen :D

Höööö sköööörd!

Sitter just nu och vilar efter att ha kört in 4 kärror med hö, sommarjobbar. Solen steke, försöker dricka så jag inte svimmar ;) 
 
Har ätit lite också. Igår red jag ut Darragh själv, första gången på jätte länge då jag åker av varje gång jag rider ut själv, haha! Men denna gick det toppen. Han var lite "hoppigare" och tittigare än vanligt, men men ;)
 
Idag får vi se hur många hästar det blir att rida ;)
 
Hörs!

Morn Morn!

Är hos farmor. Vilar, så trött ;) Idag blir det mest chill. Darragh ska ridas lite lätt. Cimbus ska vila ;) Båda hästarna gick hårt igår.

När jag bloggar såhär genom safari med iphonen går det inte att lägga in en bild, inte för mig iaf! ;))

Soffan ;)

Blev ingen ridning igår, för sent ;)
 
Idag har jag inte gjort mycket ännu ;) Snart lunch, sen ska jag och mamma till min gammelmormor. Kanske bada sen, och rida båda hästarna.
 
Imorgon ska jag nog åka till farmor och farfar. Mamma jobbar. Det blir nog att rida båda hästarna imorn också! :)
 
Sorry för jätte dålig uppdetering nu några dagar tillbaka, m'ärker att statistiken sjunker då också... Ska försöka bättra mej.
 

RSS 2.0