Gästbloggning från Ida! :)

Hej alla Jonnas underbara läsare. Även tack till Jonna för att jag fick gäst blogga på din fina blogg. PS, fin polle! :)
Jag heter Ida Klasson och är 15 år bloggar på bloggen: http://hoppknorrarna.blogg.se
Jag äger en ponny som heter Jen flight men kallas Jenna. imp från Irland och är född 2005 alltså 7 år. Hon är en ponny som drar till sig blickar, med allt hennes hovskägg och hennes söt het!

Vi tävlar hoppning och har än så länge tävlat upp till reg LB+5 (105cm) med placering. Men de är inte varit en lätt väg, vi har haft många motgångar men även framgångar. Men vi är vinster upp till LB och placeringar upp till LB+5! All träning ger resultat och av 4 tävlingar i år har vi haft med oss 3 rosetter hem. En vinst, en andra placering och en fjärde placering! Vårat mål är att komma till eliten och dit kommer vi att komma.

Jenna är den bäst som finns, hon ställer allid upp i alla lägen, hon gör alltid sitt bäst vad de än gäller. Hon är ett hjärta av guld. Hon ger alltid 110 %. Fina ponny.
I min blogg får ni läsa om min & Jennas resa. Se massa otroligt fina bilder och massa filmer. Följ oss genom våran resa till toppen ♥
http://hoppknorrarna.blogg.se
http://hoppknorrarna.blogg.se
http://hoppknorrarna.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Sabina Borenius- ronda.blogg.se- Häst & Träningsblogg

Sv: Tack så jättemycket!

2012-03-18 @ 00:09:37
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0