Fina Fina Cimbus

Idag red jag och Cimbus bland det bästa passet någonsin. 
Vi hoppade som sagt i skogen, en stig med många hinder upställda i alla höjder från 40 - 80cm, Oxrar, stenmurar, mosshinder, stockar, allt möjligt som jag och Vilma byggde upp och fixade till idag.
 
Cimbus var pigg och framåt och riktigt sög tag i hindrena. Han lyssnade riktigt bra på vad jag sa åt honom och hoppade både i samladgalopp och lite mer "framåtgalopp". Han tyckte ddet var så roligt, han var så säker på hindrena som han aldrig är annars. Det blev inga kråksprång och han tvekade inte på ett enda hinder. Det där var precis vad vi behövde, en boost till självförtroendet.  Riktigt kul var det och jag är riktigt stolt över honom. Nu ska vi bara få fram det inne på banan ;)
 //Inte idag//

Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

Vill du vara med och tävla om "Veckans hästblogg" på min blogg? Vinnaren vinner en fet länk, beskrivning om bloggen och en hel del hästintresserade läsare. Är denna tävling något som faller dig i smaken? Tveka inte att anmäla, direktlänk: http://evelinnbladstrom.blogg.se/2013/august/vill-du-bli-veckans-hastblogg.html#comment

2013-08-14 @ 11:50:23
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se
Postat av: Johanna L

Nej va söta ! :3

2013-08-14 @ 12:06:43
URL: http://fames.se/johannalarsson
Postat av: Hanna

Fin ponny! :)

2013-08-14 @ 13:08:06
URL: http://thirtyeight.blo.gg
Postat av: Susanne

Åhh vad fin blogg och jättefina ponnysar! Kolla gärna in min blogg också och släng iväg en kommentar, skulle vara guldvärt!

2013-08-14 @ 22:17:01
URL: http://jakobsensusanne.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0